MTB Cup Timisoara

Detalii

CategoriiSport
TaguriTimisoara
Ultima actualizareMiercuri 2 august 2017
Vizualizari1045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica 3 Septembrie 2017 PE PAJISTEA DIN FATA MUZEULUI SATULUI BANATEAN de la Padurea Verde se va da startul celei de a 14-a editii a competitiei de ciclism offroad ce si-a inceput parcursul in anul 1998 din aceeasi locatie.

Aceasta intrecere sportiva este dedicata tuturor ciclistilor amatori sau profesionisti indiferent de nivelul lor de pricepere, traseul fiind unul foarte divers si animat de un peisaj de poveste ce se intinde in acest an pe parcursul a 15 kilometrii prin Padurea Verde si zonele imediat invecinate.

Concursul este cu participare Internationala, fiind trimise deja invitatii cluburilor din zona DKMT (Dunare, Cris, Mures, Tisza – Romania-Serbia-Ungaria) Turcia si Bulgaria

Cu ocazia acestei intreceri are loc si lansarea primei competitii din calendarul Federatiei Romane de Ciclism pe sectiunea de Ciclocros
Orarul zilei de concurs va fii urmatorul:
Ora 07.00 Inchidere completa a accesului auto in zona de concurs
Ora 09 Amenajare si organizare punct de inscriere participanti
Ora 09-10.30 Inscrieri si ridicarea pachetelor de START
Ora 11 Start (aliniere pe categorii de concurs 1-Seniori 2-Juniori 3- Elite 4-Masters 5-Fete 6-Jurnalisti si Skoda 7-Copii)
Ora 13.30 Start Ciclocros FRC
Ora 15.00 Depunerea contestatiilor
Ora 15.00 Start X-TRA kids
Ora 16 - 16.30 Premiere

Inscrierile la acest concurs se fac dupa cum urmeaza:
1. S-au facut GRATUIT pana la data de 15 Iunie prin completarea formularului ONLINE
2. Acum se fac ONLINE, intre 16 Iunie si 28 August, achitand pachetul de inscriere in valoare de 20 lei in ziua concursului la confirmarea inscrierii
3. In ziua concursului, cu taxa majorata, 40 lei, achitabila la inscriere, conform programului de eveniment.

Atentie ! * Inscrierea se face pe baza de buletin sau carte de identitate.
* Participantii minori trebuie sa fie insotiti de un parinte sau parintele sa completeze formularul atasat pe site, ori minorii sa aibe asupra lor acord scris citet de parinte sau tutore.
* Duminica (in ziua de concurs) dupa ora 10.30 nu se vor mai efectua inscrieri sau confirmari de participare (taxa de inscriere se poate plati si prin virament bancar Cont Lei: RO54BTRL03601205P83989XX prin specificarea numelui si a prenumelui asa cum au fost inscrise ele in formularul de inscriere online)
* O categorie se formeaza daca sunt mai mult de 4 inscrisi la aceasta
* Regulamentul de concurs este OBLIGATORIU pentru toti inscrisii

Traseul de concurs are:
1. O lungime de 15 km. / tura si 9 km. / tura scurta pentru categoria copii
2. Este arbitrat de 5 de arbitrii pozitionati strategic, 3 dintre ei avand camere video ce vor filma cursa incontinuu
3. Este marcat cu sageti indicatoare si banda alb-rosie in zonele de viteza si de dificultate ridicata sau care necesita atentie si precautie sporita
4. Tot traseul este practicabil cu orice fel de bicicleta, indiferent de nivelul de experienta, potecile din Padurea Verde fiind din pamant batut, pavate cu granit maruntit sau zone de asfalt (la Giarmata Vii)