Motivele pentru care este indicat să alegi o husă de calitate pentru telefon

Detalii

CategoriiShoping
TaguriAccesorii GSM, huse telefoane
Ultima actualizareJoi 4 noiembrie 2021
Vizualizari444

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un scurt moment de neatenție, puțină gravitație, iar smartphone-ul capătă o crăpătură pe ecran sau o zgârietură pe lateral. În majoritatea cazurilor, ai nevoie de huse pentru telefoane, care sunt suficiente pentru a preveni accidentul.

Și există și alte argumente în favoarea husei de protecție și anume, duritate, calitatea materialului, husa de silicon. Indiferent ce variantă vei alege, trebuie să o faci într-un mod înțelept. Toate aceste huse telefoane oferă o protecție suplimentară smartphone-ului tău - fie că este vorba despre o husă Huawei P30 lite, o husă Apple iPhone 11 sau chiar o husă iPad. Aproape toată lumea știe pe cineva al cărui telefon mobil sau tabletă a fost victima căderii accidentale. Dar există și alte motive relevante pentru care ai putea cumpăra o husă de protecție.

Husele de telefon oferă protecție dispozitivelor

Smartphone-ul tău poate aluneca din mână mai repede decât crezi. Pe măsură ce cade, deja simți că lumea ta se prăbușește odată cu el. De îndată ce lovește podeaua, afișajul poate fi deteriorate complet, carcasa poate fi crăpată sau zgâriată, iar ecranul fi împodobit cu crăpături. Acest lucru poate duce la inutilizarea completă a telefonului mobil. Aceste huse telefone protejează partea din spate și, în funcție de model, chiar fața, chiar și în cazul căderilor de la 3 metri. În plus, numeroasele modele oferă protecție împotriva zgârieturilor. O husă de calitate pentru telefon asigură faptul că acesta nu mai este la fel de alunecos și vulnerabil. Husele de telefon sunt ideale mai ales pentru persoanele stângace care scapă câte ceva din mână din când în când. O husă menține astfel noul aspect al telefonului mobil pe o perioadă mai lungă de timp și oferă o aderență bună. Practic, husele telefon sunt o formă de securitate și o nevoie de bază.

Husele de protecție economisesc banii

Al doilea motiv pentru care ai putea opta pentru huse telefon de calitate, sunt banii. O husă de protecție costă semnificativ mai puțin decât o reparație sau un nou dispozitiv. Odată ce ecranul sau sticla din spate a telefonului este spartă, reparația sau înlocuirea sunt destul de scumpe. Acest lucru se aplică în special dispozitivelor Apple - adică iPhone-urilor - care sunt destul de fragile. Devine deosebit de costisitor dacă senzorul de amprentă sau camera frontală a iPhone-ului sunt distruse. Husele de protecție oferă siguranță și astfel nu va trebui decât să cumperi huse telefon de la Etuo.ro.

Huse telefon - Culoare și stil

Cea mai vândută „culoare” a produselor electronice este și rămâne negru sau gri, deși numeroși producători se bazează pe telefoane mobile colorate. De exemplu, Apple oferă o versiune verde, argintie și aurie a iPhone 11 Pro. Huawei și-a lansat Mate 30 Pro în argintiu, verde și violet, iar Samsung Galaxy S10 este disponibil și în alb, albastru și verde. Totuși, majoritatea telefoanelor mobile arată destul de asemănător. O husă telefon pentru Android sau iPhone poate adăuga accente de culoare și poate evoca noi imagini în funcție de preferințele tale. Nu sunt recomandabile husele de protecție din metal, deoarece acestea pot interfera cu conexiunea fără fir a smartphone-ului, de exemplu. În cele din urmă, însă, un lucru este clar: o husă telefon de la Etuo pentru telefonul mobil, nu este doar practică, ci poate fi și frumoasă.

Huse telefon – Tipuri și modele de la Etuo

Unele huse pentru telefonul mobil sunt mai mult decât o protecție. La Etuo, de exemplu, poți găsi huse Flip Fantastic, Glossy Case, Ultra Slim Design, Soft Flex Design, huse Premium Graver Case argint sau argint - busolă, Wood Case- nuc american, Leather Case – piele de șarpe sau piele natural, Corko Case – cireș negru sau verde marin, huse telefon Wallet Book Design, huse Etuo Gold Abstract și multe altele. Cu astfel de huse telefon de la Etuo, iPhone-ul ar putea fi protejat și mai bine de căderi și alte deteriorări. Nu există limite pentru creativitate atunci când vine vorba de motive. Durează doar câteva minute pentru ca telefonul tău să fie protejat fiabil.