Ingrijirea animalelor nu au fost niciodata mai simpla

Detalii

CategoriiRegional
TaguriFarmacie veterinara
Ultima actualizareJoi 16 septembrie 2021
Vizualizari393

Voteaza & Distribuie

Descriere

Avand in vedere cat de repede se dezvolta acum orice domeniu, este greu sa nu avem la indemana tot ceea ce avem nevoie. Acest lucru se aplica si domeniului veterinar, domeniu care ne ofera astazi mai multe ca niciodata. Gasim cabinete veterinare in orice oras, lucru care se extinde chiar si la nivelul satelor, iar numarul farmaciilor veterinare si a pet shopurilor este si el in crestere.

Pe langa medicamentele si vaccinurile care ajuta animalele in combaterea anumitor boli, respectiv preventia acestora, exista si o serie de suplimente veterinar care au multe beneficii, in special pentru animalele de companie. Categoriile de suplimente sunt multiple si sunt specifice fiecarei specii. Ele pot fi gasite in orice farmacie veterinara, precum si in cabinete si pet shopuri. In cele ce urmeaza vom dezvolta putin ideea de supliment veterinar si vom prezenta unul din cei mai cunoscuti distribuitori din tara noastra.

La ce ajuta suplimentele in ingrijirea animalelor noastre?

Suplimentele, dupa cum le spune si numele, nu sunt produse ce trebuie obligatoriu consumate, insa consumul acesta poate aduce diverse beneficii. Cele mai cautate suplimente sunt cele destinate cainilor si pisicilor. Dintre acestea, printre cele mai vandute se numara suplimentele pentru ingrijirea blanii, precum si cele pentru dinti si gingii, cele din urma fiind de cele mai multe ori cumparate pentru caini.

Pe langa acestea, exista o gama larga de suplimente care ajuta si la cresterea imunitatii sau a rezistentei musculare, precum si unele care ajuta la imbunatatirea tractului intestinal. Acestea sunt recomandate in special animalelor care isi petrec mult timp in aer liber si sunt mai expuse bacteriilor si virusurilor din mediul inconjurator, insa nu vor strica niciodata nici animalelor de companie care isi petrec timpul doar in interior.


Suplimentele pot fi cumparate si fara recomadarea veterinarului?

In general, cand vine vorba de suplimente veterinar, lucrurile stau la fel ca in cazul suplimentelor pentru oameni. Nu este obligatorie o recomandare a medicului, insa aceasta este mereu binevenita. In cazul in care dorim sa achizitionam aceste suplimente veterinar fara ca ele sa fi fost recomandate de un medic specialist este indicat sa intrebam farmacistul care sunt contraindicatiile si sa citim cu grija prospectul inainte de a oferi orice produs animalului nostru.

Recomandarea noastra, totusi, este sa purtati o discutie cu medicul veterinar inainte de folosirea si administrarea acestor suplimente. Un medic stie intotdeuna mult mai bine daca animalul nostru are nevoie de cresterea imunitatii sau de imbunatatirea articulatiilor, iar in cazul in care chiar avem nevoie de un astfel de produs tot medicul este cel mai in masura sa ne recomande cei mai buni producatori astfel incat animalul nostru sa nu aiba probleme.

Veteco – un distribuitor de incredere cu peste 20 de ani de experienta

Daca faceti parte din echipa unui cabinet veterinar, a unui pet shop sau unei farmacii cu specific veterinar, Veteco poate veni in ajutorul dumneavoastra. Cu o experienta de peste 20 de ani, Veteco distribuie o gama larga de produse cu specific veterinar cum ar fi: vaccinuri, medicamente, precum si suplimente veterinar.

Pentru a afla mai multe despre acestia, puteti accesa pagina veteco.com. Aici gasiti atat informatii despre echipa, cat si despre fiecare produs pus pe piata. Pentru a comanda produsele prezentate veti avea nevoie de un cont realizat in calitate de personal al locurilor mentionate, iar comanda se realizeaza simplu. Pentru a afla mai multe detalii decat cele oferite de site, puteti contacta personalul Veteco la numerele de telefon afisate.


Date de contact:
Telefon Bucuresti/ Cluj: +40 213 170380/ +40 264 597 008
E-mail: office@veteco.ro