Înfrumuseţarea holului cu mobilier de la Mobiclas

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, dulapuri, fotolii, mobila, mobila dormitor, mobila living
Ultima actualizareMarti 1 septembrie 2015
Vizualizari1250

Voteaza & Distribuie

Descriere

Foaierul sau holul de la intrare este prima zonă a locuinţei pe care oricine o va observa când va pătrunde în casă. Aşadar, pentru orice proprietar ce se respectă şi îşi doreşte să fie cunoscut pentru gusturile bune în materie de decorare a interioarelor, este necesară aranjarea şi mobilarea holului cât mai cu stil. Ce poate să fie estetic pentru locuitorii casei, poate să fie estetic şi atrăgător şi pentru cei care îi calcă pragul numai din când în când. În această privinţă, o primă idee ar fi de a decora pereţii coridorului cu nişte tablouri vizibile sau cu nişte rame foto cu membrii familiei.

Mobiclas - mobilier pentru întreaga locuinţă
Pentru aranjarea interioară a locuinţei, există tipuri mobilier hol de la Mobiclas ce pot oferi ideea de atractivitate, de ospitalitate şi de acasă pentru toată lumea ce va păşi pentru prima dată într-o locuinţă străină. Mobiclas este o firmă producătoare şi furnizoare de mobilier pentru interior în cazul caselor particulare din toată ţara, a zonelor rezidenţiale, a caselor de vacanţă, a pensiunilor turistice, dar şi a restaurantelor, hotelurilor şi instituţiilor publice. Această firmă cu experienţă pe piaţa producţiei de mobilier de calitate pentru furnizarea la nivel naţional sau internaţional, se ocupă cu prelucrarea şi efectuarea de mobilă la comandă pentru spaţii ca bucătăria, holul, baia, dormitorul sau sufrageria.
De cele mai multe ori, proprietarii de case sunt atât de prinşi în proiectarea şi decorarea dormitoarelor şi a livingurilor, încât uită că şi holul are un rol important în spaţiul personal şi ar trebui aranjat ca atare. Până la urmă, ajungi să judeci aspectul şi ceea ce are de transmis o locuinţă după zona sa incipientă, adică foaierul sau holul de la intrare. Deoarece acestea două sunt spaţiile pe care oaspeţii şi oricine altcineva le vor observa din prima, este şi normal să fie mobilate şi aranjate în aşa fel încât să devină primitoare şi îmbietoare. Şi datorită faptului că holul dispune de puţin loc, este mai bine să ne axăm pe un decor minimalist de fiecare dată.

Aranjarea holului în funcţie de spaţiu
Un alt lucru ce ar trebui să fie avut în vedere este faptul că decorarea unui foaier trebuie să se potrivească perfect cu ceea ce există deja în restul casei, în special în camera de zi. În încercarea de a face ca holul să arate stilat şi funcţional, este bine de avut în vedere câteva lucruri esenţiale în ceea ce priveşte estetica interioară. Culoarea pereţilor de pe hol ar trebui să fie diferită faţă de cea din living. Însă, dacă spaţiul nu îţi permite să faci schimbări prea mari de culoare, atunci alege nişte vopsele în nuanţe mai aprinse şi calde, pentru a revigora zona.
Mobilierul pentru hol trebuie să fie minimalist, însă şi practic în acelaşi timp. Nu trebuie să încarce nici ca dimensiuni şi nici vizual. Se pot amplasa diferite bănci lungi de lemn şi un dulap pentru haine dacă vorbim despre restrângerea încăperii. Iar în ceea ce priveşte o încăpere de dimensiuni extinse, este mai bine a se amplasa o masă rotundă pentru hol, un scaun sau un fotoliu cu aspect antic şi chiar un dressing care să confere un aspect chic holului. Pentru orice tip de coridor există soluţii de mobilat; Mobiclas oferă pentru fiecare dintre aceste spaţii piese de decor potrivite şi de calitate.