Descopera autoturismele Audi second din parcurile auto ale companiei Leasing Automobile

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Audi, Galati, Județul Arad, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareVineri 26 mai 2017
Vizualizari1684

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi masinile nu mai reprezinta demult doar un lux, devenind mai degraba o necesitate, majoritatea persoanelor care decid sa isi achizitioneze un autoturism cerceteaza piata, pentru a lua o hotarare care sa le satisfaca asteptarile atat din punct de vedere al costurilor de intretinere, dar si din punct de vedere estetic. Parcurile Leasing Automobile, localizate in Arad si Galati detin un portofoliu impresionant cu modele si marci masini noi si rulate de vanzare, printre care si Audi second hand la cele mai avantajoase preturi din Romania.

De ce automobilele Audi second hand sunt principala preferinta a soferilor pasionati de performanta?

Calitatea germana este apreciata de toti clientii in cautare de masini puternice, insa este important ca masinile Audi second hand sa fie achizitionate doar din surse sigure, pentru ca o masina cu motor puternic inseamna si costuri de intretinere ridicate. Drept urmare, telul clientilor care opteaza pentru Audi second hand este sa achizitioneze o masina in stare buna, fara defecte ascunse, care sa reprezinte o investitie pe termen lung. De ce aleg insa clientii aceasta marca germana?

  • Design atractiv

Marca Audi este una dintre marcile apreciate pentru design-ul atractiv, elegant si modern, atat interior, cat si exterior, accentul punandu-se pe materiale de calitate si detaliile bine finisate. Masinile Audi second hand prezentate in parcurile auto Leasing Automobile se afla in stare excelenta. Astfel cumparatorii nu au niciun dubiu privind calitatea masinii pe care o achizitioneaza.

  • Siguranta

Modelele marcii Audi respecta standardele vehiculelor de lux: ABS, controlul stabilitatii, airbaig-uri si alte caracteristici active si pasive. In plus, marca Audi se diferentiaza de marcile competitoare prin modelul Audi Quattro (tractiune integrala), care permite soferilor sa personalizeze setarile suspensiei, motorului, directiei si transmisiei.

  • Universalitatea nevoilor si gusturilor

Audi se remarca si prin multitudinea de modele ce indeplinesc cerintele, stilurile, nevoile, dimensiunile si gamele de preturi, astfel ca oricine poate gasi modelul care i se potriveste: coupe (A5), sedanuri (A3, A4), SUV-uri (Q3, Q5,A7).


  • Echilibru intre pret, design si siguranta


Toti soferii stiu cat de important este ca masina condusa sa fie sigura, sa permita ca manevrele solicitate de conditii meteo dificile (zapada, carosabil alunecos etc.). Marca Audi creeaza prin excelenta modele atractive, puternice, pretul fiind justificat intotdeauna. Modelele Audi second hand pe care dealerul Leasing Automobile le comercializeaza nu prezinta defecte tehnice ascunse, cumparatorii primind la achizitie un Certificat de buna functionare, in urma constatarilor echipei de specialisti in diagnoza auto a companiei.

LeasingAutomobile.ro - Servicii complete pentru achizitionarea de Audi second hand

Reprezentantii companiei Leasing Automobile ofera clientilor interesati de achizitia unei masini servicii complete de consiliere si toate recomandarile de care acestia au nevoie: stabilirea bugetului si prezentarea posibilitatilor de finantare, detalierea conditiilor de acordare a creditelor auto sau a unui plan de leasing financiar, alegerea marcii dorite, prezentarea modelelor existente si alte informatii importante. Categoria Audi second hand cuprinde masini importate, verificate si inmatriculate de catre dealerul autorizat Leasing Automobile, iar clientii primesc la cheie masina pentru care au optat. De asemenea, in cazul in care nu locuiti in zona unuia dintre showroom-urile Leasing Automobile, masina va fi predata la adresa mentionata, transportul fiind asigurat de catre companie.

Pentru detalii, informatii si intrebari, nu ezitati sa contactati telefonic consilierii Leasing Automobile: 0741414488 (Showroom Galati); 0741414466 (Showroom Arad).

Date de contact
Showroom Galati
Adresa: Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.

Showroom Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.