De ce sa aleg a consuma zilnic sucuri proaspete din fructe si legume?

Detalii

CategoriiStiri sanatate
Tagurifructe, legume, suc
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1222

Voteaza & Distribuie

Descriere

Care este masa mea preferata?

Un suc de fructe de 300ml, apoi un suc de legume de 300ml. Da, aceasta este masa ideala pentru mine, imi iau un aport generos de nutrienți, anutrienți, enzime, antioxidanți. Ma incarc cu energie și vitalitate și ma simt ușoara, energizata!

Un sfat pentru dieta de zi cu zi?

Sa nu treaca ziua fara sa consumam macar un suc proaspat din fructe și legume!

Un suc generos, plin de energie si vitamine, nimic nu ne face sa ne simțim mai "in forma" și mai plini de viața!





Care este cel mai bun mod de hidratare intracelular?

Am citit un studiu interesant ce vorbea despre tensiunea superficiala a apei și de importanța acesteia pentru o hidratatre optima, la nivelul intern al celulelor. Apa, se pare ca patrunde in interiorul celulei, adica depașește simpla hidratare la nivel de țesut interstițial, doar daca are o anumita tensiune superficiala, optimul fiind ca și valoare 4,3. Apa plata are o valoare pe undeva in jurul cifrei de 7, iar valoarea ideala o regasim la nivelul acestor sucuri proaspete de fructe și legume, ea fiind de aproximativ de 4,5. Astfel, putem spune cu certitudine ca modul cel mai bun și eficient de hidratare al celulelor noastre, se face cu ajutorul acestor sucuri proaspete.



Ma simt obosita, epuizata, și mai am multa treaba de facut?

Ce aleg sa consum?

Cel mai rapid și mai sanatos mod de a ne asigura un "bum" de energie nu este cafeaua, dragii mei, este un suc proaspat, plin cu vitamina C, vitamina ce ne asigura și o buna funcționalitate a sistemului nervos.



Ce consumam intr-o perioada de detoxifiere, sau ce mese ne sunt servite la clinicile de detoxifiere, ce costa mii de euro pentru a beneficia de serviciile lor, pentru cateva zile?

Sucuri verzi, sucuri de fructe și legume! O cura de detoxifiere a organismului se face cu sucuri proaspete, un echilibru perturbat, la nivelul funcționalitații noastre interne, poate fi cel mai simplu redresat cu ajutorul curelor din sucuri și legume. Toate clinicile in care se urmaresc recuperarea unor pacienți atacați de boli grave, recuperarea lor se face –din punct de vedere alimentar- prin sucuri proaspete, și atat!



Beneficiile sucurilor proaspete din fructe și legume:



  1. O energie crescuta.

  2. Calitate nutriționala buna.

  3. Aport crescut de anutrienți care susțin sanatatea.

  4. Sunt colorate, pline de viața și au un gust minunat.

  5. Glutationul, unul dintre cei mai importanți antioxidanți din corp, un agent anticancerigen ce ajuta și la detoxifierea organismului de metale grele, este prezent intr-un procent mare in sucurile de fructe și legume.


Luați de seama cele scrise de mine mai sus, incercați sa deprindeți aceste obiceiuri sanatoase și veți avea parte de o mare bucurie, sa descoperiți buna stare data de un simplu suc, colorat, plin de viața și proaspat preparat!



Sanatate și mereu alegeri conștiente in viața de zi cu zi!



Dr. Lavinia Ceuța – Nutriționist

lavi.ceuta@gmail.com

0749-194 944

http://lavi-enrose.com