Cum iti poti proteja telefonul? Top 3 accesorii de care ai nevoie

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse telefoane
Ultima actualizareVineri 4 decembrie 2020
Vizualizari587

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai probabil nu iti doresti sa-ti strici telefonul, sa-i deteriorezi aspectul sau sa trebuiasca sa ajungi cu el la un service de reparatii pentru dispozitive inteligente. Cu totii utilizam zilnic telefoanele mobile, iar reparatiile sau inlocuirea frecventa a acestora pot fi destul de costisitoare.

De aceea, iti prezentam 3 accesorii pe care sa le folosesti pentru a-ti proteja smartphone-ul si a-i prelungi, astfel, durata de viata.

1. Husa de telefon

Uneori, cand folosesti telefonul pentru a face o fotografie sau pentru a cauta directii, aparatul iti poate aluneca accidental din mana. La fel, cand asezi dispozitivul pe marginea biroului sau a noptierei, acesta poate cadea cu usurinta pe podea. Toate aceste situatii ar putea rezulta in deteriorarea carcasei smartphone-ului. Asadar, este recomandat sa incerci sa previi astfel de daune alegand cele mai bune huse pentru Galaxy, iPhone XS sau orice alt model de telefon inteligent. In prezent exista pe piata o multime de huse de telefon, asa ca vei gasi cu siguranta una pe placul tau.

2. Folia pentru ecran

Aplicata pe ecranul telefonului mobil, o astfel de folie face cu adevarat minuni. Mai exact, folia de protectie iti fereste ecranul dispozitivului de zgarieturi si crapaturi. In cazul in care nu folosesti o astfel de folie si ecranul tau se crapa sau se zgarie, cel mai probabil va trebui sa-ti schimbi display-ul sau chiar telefonul. Niciuna dintre optiunile respective nu este una ieftina si nici comoda, asa ca cel mai bine este sa investesti intr-o folie pentru ecran calitativa pentru a evita asemenea situatii neplacute.

3. Bateria externa

Pe langa temerea de a sparge, crapa, ori zgaria telefonul mobil, o alta frica a utilizatorilor este cea de a ramane fara baterie. Pe langa faptul ca este un lucru deosebit de neplacut, in special cand ai mare nevoie de telefon, nu este bine pentru aparat sa ramana constant fara baterie.

Fiindca folosim smartphone-ul in fiecare zi, aparatul poate ramane fara baterie destul de repede, ramanand astfel cu telefonul inutilizabil din cauza ca acumulatorul s-a descarcat in totalitate. Pentru a nu fi pus in situatii de acest fel, achizitioneaza o baterie externa, a carui rol este sa protejeze telefonul si sa iti permita sa-ti utilizezi telefonul fara griji.

Daca urmezi recomandarile din acest articol si folosesti cele trei accesorii prezentate, telefonul tau va avea o durata de viata indelungata. In plus, nu iti vei mai bate capul cu inlocuirea carcasei sau a ecranului, diverse reparatii ale componentelor sau alte defectiuni frecvente.

Sursa foto: pixabay.com/photos/cellphone-case-smartphones-2001536/