Cum alegi un curier pentru eMag Bulgaria, Ungaria sau Grecia?

Detalii

CategoriiInternational
Taguricurier, curierat international, curierat rapid
Ultima actualizareLuni 13 decembrie 2021
Vizualizari718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Serviciile de curierat au devenit indispensabile, în special în aceste vremuri în care oamenii și-au îndreptat atenția, în mare parte, spre plasarea comenzilor online. Există un lanț de efecte pentru a satisface cererea cumpărătorilor: contează calitatea produselor, dar și experiența avută într-un e-shop. Inclusiv durata transportului este luată în calcul. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Persoane fizice sau juridice care au nevoie de servicii profesionale și rapide de curierat regăsesc la OkCurier o soluție optimă. Pentru a beneficia de prețuri accesibile și pentru a nu plăti taxe extra, alegeți un intermediar pentru orice colet trimis. Veți prefera o colaborare cu OkCurier pentru serviciile de curierat.

Expedieri internaționale cu OkCurier

Unul din marii retaileri de pe piață este eMag, acum extins și în Bulgaria și Ungaria. Să colaborați cu eMag înseamnă mai multe șanse să fiți sub lupa consumatorilor, listați pe o platformă accesată constant de potențiali clienți. Și dacă ați ajuns în acest punct, știți la fel de bine cât de mult contează să aveți și contract cu o firmă de curierat, care să onoreze comenzile în timp util.

Sellerii români apreciază cât de simplu și rapid se pot înregistra pe platforma eMag Marketplace. Și apreciază și serviciile de transport, un curier pentru eMag putând fi firma OkCurier. Aveți parte de promptitudine și de grijă cu privire la pachetele trimise. Aveți posibilitatea de a alege să asigurați marfa trimisă pentru doar 1% din valoarea totală declarată a comenzii.

Beneficiați de prețuri avantajoase

Puteți profita de oferte avantajoase, cu mult mai scăzute față de media pieței dacă alegeți OkCurier ca intermediar. Nu veți fi taxat suplimentar pentru anumite servicii. Spre exemplu, kilometri suplimentari nu sunt taxați cum se întâmplă în alte cazuri și nu aveți taxă de ramburs sau retur. Livrarea se realizează repede și un lucru foarte important este faptul că veți primi toate actele și dovadă livrării, astfel încât să aveți certitudinea că transportul s-a realizat așa cum trebuia. Când este vorba despre trimiterea coletelor în străinătate cu siguranță veți fi interesați de oferta cea mai bună. O veți găsi negreșit aici, la OkCurier.

Cine este OkCurier

OkCurier este furnizor de transport, intermediar între serviciile și ofertele Cargus și DPD. Puteți alege varianta care vă este mai utilă și care este mai potrivită pentru ceea ce căutați. Pentru a beneficia de serviciile oferite de OkCurier este nevoie de câteva documente trimise acestora, astfel încât totul să se realizeze transparent și cu toate actele pregătite dinainte.

Comunicați cu echipa OkCurier în timpul săptămânii de luni până vineri, în intervalul orar 9-18 aceștia fiind la dispoziția publicului pentru orice informație are nevoie acesta și chiar pentru a încheia un contract. Totuși, pentru a putea începe colaborarea este nevoie de contract bineînțeles care trebuie să fie și completat și semnat.

Puteți afla mai multe dacă accesați site-ul celor de la OkCurier sau dacă luați contact cu reprezentanții. Alegeți un intermediar când vine vorba de trimiterea coletelor național sau internațional pentru a beneficia de prețuri corecte și pentru a nu fi taxați extra pentru anumite servicii.

Contact:
0727480883
contact@okcurier.ro