Cum alegi anvelopele de vara 185 65 r15?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurianvelope auto, anvelope de vara
Ultima actualizareMiercuri 27 aprilie 2022
Vizualizari444

Voteaza & Distribuie

Descriere

Schimbarea anvelopelor de iarnă cu cele de vară este un demers pe care orice conducător auto trebuie să-l facă atunci când vremea se încălzește. Vara este o perioadă din an în care autovehiculele parcurs mulți kilometri. E un sezon al vacanțelor, al călătoriilor lungi, când vremea este deseori capricioasă. Primăvara și toamna aduc ploi, carosabil alunecos, furtuni, iar anvelopele sunt deseori supuse unor condiții complicate de rulare, este imposibil să folosești vara cauciucurile de iarnă.

Specialiștii au remarcat că schimbul corect de anvelope eficientizează performanțele vehiculului. Seturile de anvelope de vară sunt special gândite pentru a fi folosite în trei anotimpuri, cu vreme diferită. Anvelopele 185 65 r15 sunt construite pentru a fi utilizateîn perioada verii. Când vremea se încălzește, primăvara, și până toamna, cauciucurile pot fi montate pe automobile.

Modelele de anvelope 185 65 r15 sunt fabricate din cauciuc de calitate superioară, rezistent și este flexibil, cu canelurile adânci pe suprafața de rulare, pentru a elimina simplu apa în cazul șofatului pe carosabil ud și alunecos. Pentru dotarea autoturismelor mici și medii, dimensiunea pe care o au aceste cauciucuri 185 65 r15 este una ideală. De aceea, aceste modele sunt destul de căutate iar varietatea de anvelope de la diferiți producători se reflectă în ofertele magazinelor online. Aceste modele de cauciucuri de vara sunt destinate unor automobile moderne, care au nevoie de fiabilitate, rezistență, anduranță, aderență la diferite suprafețe.

La achiziția online trebuie să știi exact ce dimensiuni are modelul de cauciucuri vara 185 65 r15. Cea mai importantă dimensiune a cauciucurilor este diametrul, notat cu R, în acest caz R15 ( se măsoară în inch)Alți parametrii sunt lățimea anvelopei : 185 și raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei : 65, pentru aceste cauciucuri.Anvelopele de varăsunt caracterizate de o eficiență deosebită, cu ajutorul benzii de rulare create special pentru sezonul cald.

Suprafața de rulare a cauciucurilor este special realizată pentru a preveni derapajele pe carosabil umed. Aderența excelentă la suprafețe uscate și umede contribuie la siguranța în deplasare.Evitarea fenomenului de acvaplanare este acum posibilă datorită tehnologiilor speciale cu care sunt fabricate aceste anvelope de vară 185 65 r15. Cauciucul de calitate din care este fabricată anvelopa oferă acestora o aderență excelentă, în condițiile de trafic sau meteo, pe timp de vară. Utilizarea unor anvelope de calitate înseamnă un plus de siguranță, în timpul frânării bruște și a manevrelor de parcare.

Ce mărci de anvelope 185 65 r15 poți alege?

Producătorii de anvelope au realizat modele de cauciucuri variate, de la cele de buget redus până la anvelope premium. În magazinele online găsești o gamă variate de anvelope vara 185 65 r15. Poți alege anvelope de la diferite branduri: Barum Bravuris, Viking Pro, Semperit Speed Life, Nokian, Pirelli, Continental.

Anvelopa de vară Kelly HP185/65 R15 88H este un model foarte popular pentru multe autovehicule. Fabricate de către specialiștii GoodYear, anvelopele Kelly sunt realizate folosind tehnologii moderne, din cauciuc de calitate. Anvelopele au caneluri adânci, pentru a elimina rapid apa, sunt aderente cu suprafețe variate, pentru ca suprafața benzii de rulare să fie în contact strâns cu asfaltul, sporind siguranța în deplasare.

Alt model destul de cunoscut de anvelope de vară este Barum Bravuris 185/65 R15 88T. Oferind un raport excelent calitate -preț, acest set de anvelope utilizează tehnologia inovatoare cu polimer în prelucrarea cauciucului, pentru o mai bunărezistență la uzură . Banda de rulare este prevăzută cu nervuri groase și caneluri adânci, pentru a distribui în mod egal presiunea. În acest mod este evitată uzura neuniformă a anvelopelor, iar acestea rezistă admirabil în timp.

Anvelopele de vară Nokian WETPROOF185/65 R15 88H sunt printre cele mai apreciate modele de cauciucuri pentru sezonul cald. Acest model de la Nokian beneficiază de tehnologia Wetproof, pentru mai multă siguranță și confort sporit la volan. Coeficientul de aderență ridicat demonstrează abilitatea sporită la frânare și manevre ale vehiculului pe carosabilul ud. Canelurile benzii de rulare asigură o rezistență mai mare la acvaplanare, pentru un condus mai sigur în condiții de ploi și șosele alunecoase.

Fiecare din modelele de anvelope 185/65 R15 oferă un grad sporit de confort la șofat, mai ales pe drumuri lungi. Vara este anotimpul vacanțelor iar dotarea autovehiculelor cu cauciucuri de bună calitate este o necesitate, pentru a te bucura din plin de orice deplasare, indiferent de starea vremii.