Cu noile șeminee Pefoc reînvie farmecul de odinioară al caselor încălzite pe lemne!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee, Seminee electrice
Ultima actualizareVineri 9 septembrie 2022
Vizualizari1297

Voteaza & Distribuie

Descriere

În București și împrejurimi, există foarte multe locuințe sau proiecte imobiliare care își pot recăpăta farmecul de odinioară cu ajutorul unui șemineu tradițional sau cu ajutorul unui semineu electric incorporabil cu design de șemineu clasic pe lemne. Totuși, există și situații în care vechile șeminee fie s-au demodat, fie nu mai pot oferi randament la fel de eficient ca la început din cauza trecerii anilor.

Indiferent de situație, meșterii de la PEFOC ne propun soluția inedită care va reda strălucirea de odinioară, vechiului tău dispozitiv termic alternativ - șemineul de tip casetă.

Denumirea acestei categorii de focare provine de la forma lor complet dreptunghiulară, similare unei casete. Cu un design compact, acestea sunt ideale pentru proiectele de seminee moderne, minimaliste sau tradiționale. Acest dispozitiv inedit de încălzire s-a născut din dorința clienților care dețineau deja un șemineu, dar care aveau nevoie de un up-grade de stil și performanță.

Specialiștii sibieni cu peste 20 de ani de activitate în domeniul soluțiilor de încălzire premium, îl recomandă pentru modernizarea șemineelor deschise care, deși au o arhitectură deosebită, nu mai oferă aceeași eficiență, au un consum mare de lemne și pot degaja fum în interiorul încăperii.

Focarele de tip casetă nu sunt prevăzute cu picioare de susținere și tocmai de aceea, pot fi încastrate cu ușurință într-un perete din living sau în oricare altă încăpere din locuință. Un astfel de element compact și cu masă redusă este perfect, atât pentru construcția unui proiect nou, cât și pentru integrarea facilă în locul ocupat de vechiul șemineu de acasă. În plus, construcția pe focarul de tip casetă, va necesita mai puține materiale și, în final, costuri semnificativ mai mici.

Astfel, pe lângă avantajele de ordin estetic, focarele din această categorie îți vor transforma șemineul într-un sistem de încălzire cu o funcționalitate superioară, o durată de viață îndelungată și costuri de întreținere minime. Noul șemineu va avea dimensiuni mai compacte, un coș de fum mai puțin proeminent, va necesita o cantitate redusă de combustibil, nu va mai degaja fum în locuință și va atrage toate privirile musafirilor tăi, datorită design-ului modern și atrăgător.

În contextul schimbărilor climatice și al interesului crescut al oamenilor pentru natură și mediu, cererea pentru astfel de soluții a crescut semnificativ în ultima perioadă. Dovadă stau numeroasele solicitări ale clienților care se orientează către sobe pe lemne ieftine sau pe achiziționarea unui model nou de focar, conform cu noile standarde. În acest fel, scade consumul de resurse și energie, iar amprenta de carbon este redusă considerabil.

Astfel, dacă îți dorești o soluție alternativă de încălzire premium, această gamă de focare pentru șeminee este ideală. Îmbunătățite permanent de producători, focarele de tip casetă au crescut în popularitate printre clienții care doresc o schimbare și vor un șemineu cu o masă totală redusă și un preț final de achiziție mai avantajos.

În plus, accesând pefoc.ro vei avea la dispoziție o gamă variată de șeminee, termoșeminee, sobe pe lemne cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum, dar și o veritabilă paletă de gratare pe care le poți achiziționa online, direct din confortul canapelei tale.

Toate produsele, soluțiile și serviciile de montaj profesional sunt puse la dispoziție de către meșterii din Sibiu sau de partenerii colaboratori din întreaga țară, cu garanție și transport asigurat până la ușa locuinței tale!