Crash Games. Ce sunt ele și de unde au apărut?

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareLuni 18 decembrie 2023
Vizualizari1697

Voteaza & Distribuie

Descriere

Industria jocurilor de noroc se bazează în parte mare pe sloturi și jocuri de masă, însă ultimul trend în materie de cazino sunt Crash Games. Ce sunt și care este istoria lor urmează să descoperi dacă citești acest articol.

Crash Games este conceptul menit să rivalizeze cu sloturile și jocurile de masă care sunt cele mai populare în rândul jucătorilor de cazino. Modul este simplu, captivant și pe placul iubitorilor de jocuri care se desfășoară într-un ritm rapid. Modul de desfășurare este cât se poate de simplu, jucătorilor li se oferă timp pentru a plasa pariuri, iar după expirare cotele încep să crească progresiv până când vectorul se prăbușește. Acest principiu se numește Crash, iar jucătorii trebuie să încaseze pariul înainte ca vectorul de creștere să se prăbușească și astfel să se declare învingători.

Jocurile de tip crash și istoria lor


Primul joc din categoria Crash Games a apărut în anul 2015 și a fost foarte bine primit de către jucători ceea ce a făcut ca slot v online să adopte aceste jocuri și să le introducă în oferta cu peste 3.300 de opțiuni. Potențialul unor plăți mari și a modului rapid de desfășurare sunt principalele puncte de atracție care determină tot mai mulți operatori să le adauge în oferta lor.

Prin lansarea jocurilor de tip crash, anumite companii dezvoltatoare au venit în întâmpinarea jucătorilor și amenință sloturile clasice deja populare. Practic, sunt opțiuni prin care jucătorii nu stau doar la mâna norocului, ci pot obține beneficii în funcție de inspirația pe care o au. Jet X, Aviator, Spaceman sunt trei dintre jocurile populare care se încadrează perfect în această categorie.

Practic, Jet X, Aviator și Spaceman au același principiu de funcționare, respectiv un obiect care decolează și ajunge la o anumită cotă sau pur și simplu se prăbușește. Jucătorul poate câștiga dacă acționează la timp și încasează câștigul existent înainte ca avionul sau cosmonautul să se prăbușească și runda să fie încheiată. Iată principiul de funcționare și caracteristicile:

Jet X


Lansat de către furnizorul Smartsoft Gaming în anul 2019, Jet X este un joc interesant unde jucătorii au posibilitatea de a câștiga premii de până la 25.000 X miza. Totul se întâmplă pe o pistă virtuală de decolare, unde avionul își va lua zborul rundă de rundă și le oferă ocazia pariorilor să încaseze câștigul când vor. Pe ecranul de joc apar informații importante precum istoricul rundelor.

Aviator


Unul dintre cele mai populare jocuri de tipul crash din cazinouri, Aviator este un produs al companiei Spribe. A ajuns atât de popular încât a fost adoptat și de către anumite săli de pariuri. Și aici un avion decolează și poate ajunge la cote amețitoare, ce se poate prăbuși oricând. Jucătorii trebuie să fie atenți și să încaseze la timp câștigul, înainte ca avion să cadă și vectorul de câștig să meargă în jos.

Spaceman


Pragmatic Play este unul dintre cei mai importanți furnizori ai industriei jocurilor de noroc, iar când simte potențial de succes face un pas în față. Așa a făcut și în anul 2022 când a decis să lanseze jocul Spaceman, unde un astronaut se lansează în spațiu, iar jucătorii pot miza pe cota la care ajunge. Istoricul rundelor precedente apare și el pe ecran, iar opțiunea de încasare automată este un element aparte.

Riscuri și beneficii ale jocurilor Crash


Pentru că sunt jocuri de noroc, oamenii trebuie să știe că implică riscuri financiare. Pot exista pierderi după pierderi dacă nu este cumpătare. Pe partea de beneficii se găsește divertismentul oferit prin intermediul acestor tipuri de jocuri și dezvoltarea abilităților. Pentru că jocurile de tip Crash au devenit tot mai populare în rândul pasionaților de jocuri de noroc, am venit în întâmpinarea jucătorilor cu informații despre această categorie de produse destinate persoanelor care s-au săturat de variantele clasice precum sloturi, blackjack, baccarat, ruletă și poker.