Certificarea FOGRA

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti, tipar digital, Tipografie
Ultima actualizareLuni 16 decembrie 2019
Vizualizari709

Voteaza & Distribuie

Descriere

Industria tipografiei a jucat un rol imens în dezvoltarea întregii civilizații umane. Cu câteva cărți, ziare, articole și reviste publicate, oamenii pot ști ce se întâmplă în această lume. Copiii de la școală au la dispoziție manuale, oamenii pot comunica în mod corespunzător, iar reclama mărcilor și a lucrurilor a devenit mult mai ușoară. Mașina de tipărire și diversele sale forme s-au dovedit a fi un mijloc de conectare a persoanelor atât la nivel intern, cât și internațional. De certificarea FOGRA obţinută de Global Print va beneficia nu numai compania, ci și clienții: a fi un inovator tehnologic, înseamnă a fi un pas înainte decât concurența. Inovația include nu numai cele mai avansate echipamente, ci și principiile și subtilitățile de utilizare ale acestui echipament.

Ce este FOGRA și de ce este important pentru clienții tipografiei?

FOGRA - Asociația de Cercetare a Tehnologiei Grafice - reunește în prezent aproximativ 800 de companii sau divizii de companii care lucrează în industria tipografiei. Majoritatea membrilor Asociației sunt companii germane, iar o treime sunt companii din alte țări. Membrii FOGRA generează o nevoie coerentă de cercetare orientată spre practică, cu scopul de a utiliza direct și rapid rezultatele pentru a furniza consumatorilor o calitate superioară a serviciilor și pentru a reduce costurile de producție și deșeurile.

FOGRA definește 4 etape de cercetare:
·Cercetare și dezvoltare
·Dispozitive de consultanță, testare și control
·Standardizare
·Transfer de cunoștințe și educație ulterioară.

Certificarea FOGRA - garanția din spatele certificării

Deoarece industria tipăririi digitale continuă să progreseze în dezvoltarea de noi tehnologii și procese, este esențial ca toate componentele producției digitale să țină pasul cu ritmul rapid de schimbare. În esență, păstrarea clienților se realizează prin consecvența produselor și serviciilor pe care le oferiți și a rezultatelor, deoarece acest lucru se reflectă asupra dvs. - a furnizorului. Acum, dacă apelați la o tipografie care deţine certificatul FOGRA puteţi o verificare corectă a culorii, în conformitate cu standardele internaționale de culoare.

Cine fel de instituție este FOGRA?

Cu sediul la Munchen, Germania, FOGRA este o organizație de experți internaționali concentrați în cercetarea și dezvoltarea practicilor de gestionare și testare a culorilor, standardizare, produse de control și procese de flux de lucru. Faptul că o tipografie foloseşte maşini de tipar digital certificate atât PANTONE cât şi FOGRA, implementarea celor mai riguroase standarde de proces şi obţinerea în anul 2019 a certificării FOGRA, înseamnă că reproducerea culorilor corporate se realizează la cele mai înalte standarde.

Majoritatea limitărilor pentru print digital sunt depăşite datorită maşinii de tipar hybrid. Pentru a trece la următorul nivel, o tipografie precum Global Print a decis să opteze pentru un echipament net superior printerelor digitale şi a investit într-o maşină de tipar hybrid - model unic pe piaţa de print digital din România. Obţinerea de fonte pline, realizarea de degradeuri, printarea pe cartoane groase de până la 400g/mp (grosime acceptată doar de tiparul offset) sau tipărirea digitală pe cartoane speciale, devin acum realizabile la un nivel net superior prinţului digital, dar în condiţii de preţ similar.

Pentru a intra în contact cu echipa Global Print, una din puținele tipografii din Romania ce deține certificarea Fogra puteți folosi următoarele date de contact:
· accesați site-ul tipografia-global-print.ro
· sunați la 0755.808.909
· vizitați sediul companiei, în Șoseaua Progresului nr. 51, București.