Cele mai urate vedete

Detalii

CategoriiStiri sanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8994

Voteaza & Distribuie

Descriere

Topuri despre cele mai frumoase vedete sunt destul de multe. Insa ce zici de top cu cele mai urate celebritati? Si asta fara sa se tina cont de cum arata vedetele nemachiate. Entertaiment News a supus la vot publicul din intreaga lume. Poate ca aparitia unora dintre ele nu ne-a lasat cu gura cascata, dar altele ne-au uimit total figurand intr-un asftfel de top.

1. Marilyn Manson

Nu numai copiii se sperie de chipul lui Marilyn Manson. Trebuie sa recunoastem ca imaginea care l-a consacrat este departe de orice urma de frumusete!

Marilyn_Manson

2. Tori Spelling

Despre Tori nu putea spune ca e frumusetea intruchipata, dar nu e nici atat de urata incat sa-l insoteasca pe Manson. Insa publicul si-a spus cuvantul.

tori-spelling

3. Kelly Osbourne

Mai ales pentru ca e vedeta, Kelly ar trebui sa dea dovada de minimul de bun simt, insusire care e total in afara atitudinii lui Kelly Osbourne. Multi sunt de parere ca isi merita aparitia in acest top defavorabil.

kelly-osbourne

4. Britney Spears
Chiar daca Britney si-a castigat aprecierea fanilor figurand in topurile celor mai frumoase vedete, stilul neingrijit adoptat a declasat-o radical. Se pare sa nu-i prea pasa de look-ul pe care il afiseaza. Probabil aparitia intr-un astfel de top i-a deschis ochii, avand in vedere ca in prezent situatia s-a remediat. Cum a slabit Britney?
Britney_Spears

Tom Cruise

Dat fiind faptul ca Tom Cruise a fost considerat mult timp unul dintre cei mai aratosi barbati din lume, aparitia lui in acest top a starnit nesfarsite semne de intrebare.

Tom-Cruise

Fergie

Fergie de la Black Eyed Peas figureaza si ea in acest top, nefiind tocmai o prezenta neplacuta ochilor. Ce i-a determinat pe oameni s-o voteze poate banuiti voi.

Fergie