Ce beneficii au cei ce locuiesc in apartamente noi in Bucuresti

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapartamente noi, Bucuresti
Ultima actualizareMarti 25 octombrie 2022
Vizualizari407

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sa cumperi o proprietate nu este o decizie pe care o poti lua usor. Chiar daca este o oferta de nerefuzat si apartamentul are un pret mic, trebuie sa te gandesti la implicatii si toate renovarile ulterioare pe care va trebui sa le realizezi. De ce sa cumperi un apartament aflat intr-o cladire noua? Care sunt beneficiile de care te vei bucura?

De ce aleg romanii apartamente noi Bucuresti

Cand privesti metropola de sus, blocurile noi se disting atat prin arhitectura moderna, cat si prin fatadele estetice si amplasarea atenta a ferestrelor panoramice. Pe scurt, blocurile noi arata mult mai bine decat cele vechi – de aceea, multi romani prefera sa cumpere apartamente noi Bucuresti. Un apartament nou vine la pachet cu o planificare atenta a suprafetei utile, suprafata ce este mai generoasa decat este intalnita la apartamentele vechi. La constructia imobilelor noi, sunt utilizate materiale de constructie de inalta calitate si de ultima generatie, fapt ce garanteaza o buna durata de viata a apartamentului.

Nu este de mirare ca multi aleg sa se mute in apartamente noi Bucuresti. Inca de la prima vedere, ansamblurile rezidentiale noi arata curate si ordonate. Desi nu au un pret tocmai mic, sunt disponibile locuri de parcare pentru fiecare imobil si stii ca vei avea unde sa parchezi cand te intorci acasa, indiferent de ora tarzie la care vei ajunge. La cladirile de apartamente noi din Bucuresti, intrarile sunt stilate si nu lipsesc rampele pentru carucioare, lifturile de mare viteza, contoarele de electricitate si apa si geamurile termopan. Multe din aceste facilitati lipsesc la blocurile vechi sau trebuie realizate ulterior, pe banii locatarilor.

Avantaje ale apartamentelor nou-construite

Cand cumperi de la un dezvoltator, este mai sigur decat daca vorbesti si negociezi cu o persoana fizica. Intregul proces al tranzactiei este transparent. Insa pretul acestor apartamente noi Bucuresti este mai mare decat al locuintelor din blocurile vechi. Pe de alta parte, la blocurile vechi va trebui sa investesti serios in renovarea apartamentului. O idee buna este sa achizitionezi apartamentul atunci cand cladirea este in proces de constructie. Astfel, vei plati cu aproximativ 30% mai putin decat costul final al locuintei. Mai mult, vei fi implicat in alegerea culorilor si finisajelor, iar apartamentul va fi in intregime pe placul tau.

Alte avantaje ale apartamentelor noi este ca nu trebuie sa verifici istoricul locuintei inainte de tranzactie si sunt sanse minime sa se constate ca alte persoane ar avea drepturi asupra apartamentului. Apoi, poti primi diferite bonusuri de la dezvoltator, cum ar fi loc de parcare gratuit, finisaje cadou sau reduceri la servicii si bunuri oferite de companii partenere. Cele mai multe persoane care aleg apartamente noi Bucuresti au un stil de viata dinamic si pot petrece mult timp in afara apartamentului – fie la serviciu, fie in vacante, departe de casa. Locuintele din cladirile nou-construite sunt mai mari si nu implica investitii ulterioare.

Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile oferite de locuinta, alege unul dintre zecile de mii de apartamente noi Bucuresti disponibile.