Avatajele achizitionarii unor masini second hand Germania. Afla cum faci cele mai bune alegeri

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMarti 11 decembrie 2018
Vizualizari1968

Voteaza & Distribuie

Descriere

In momentul in care avem in plan achizitionarea unei noi masini, apar nenumarate variante, motiv pentru care alegerea finala ni se pare din ce in ce mai grea. Ne schimbam foarte repede optiunile si nu suntem hotarati daca sa achizitionam o masina noua, din reprezentanta, o masina la mana a doua rulata in Romania sau masini second hand Germania. Din acest motiv, incepem sa ne informam si sa cerem sfaturile apropiatilor, pentru a lua cea mai buna decizie, din toate punctele de vedere.

Masini second hand Germania sau masini noi?

Desi sunt nenumarate motive pentru care ai putea alege sa achizitionezi o masina noua, direct din reprezentanta, cu siguranta balanta se va inclina tot spre masinile la mana a doua, de buna calitate dar la un pret mult mai mic.
Cei ce au in plan sa intre in posesia unei masini noi, ar trebui sa stie ca valoarea acsteia va scadea extrem de repede, odata cu primul contact. A devenit deja populara ideea ca odata ce se paraseste incinta reprezentantei, automobilul va avea, din start, un pret mai mic cu 20%. Dupa un an de folosinta, acesta va mai scadea cu inca 10%, spre nemultumirea celor care isi doresc sa vanda masina.
Din aceste motive, din ce in ce mai multi aleg sa verifice mai bine piata si sa caute masini second hand Germania, mai ieftine dar si de o calitate foarte buna.

De ce masini second hand Germania si nu din Romania?

Suntem familiarizati cu stadiul in care se afla majoritatea drumurilor de la noi din tara. Din acest motiv, din ce in ce mai multi din cei care doresc sa achizitioneze o masina ajung sa o cumpere din strainatate, mai ales din Germania. Se cunoaste faptul ca acolo drumurile sunt mult mai bune, astfel ca starea masinii va fi alta. Drumurile pline de gropi sustin degradarea treptata a automobilului. Desi in bord vedem afisat acelasi numar de kilometri, experienta condusului va fi semnificativ diferita pe o masina adusa din Germania, fata de una de la noi din tara.

Acesta este motivul principal pentru care romanii aleg sa achizitioneze masini din strainatate, motivul pentru care parcurile auto sunt pline de masini straine, de buna calitate, intretinute atat la exterior cat si la interior, care asteapta sa intre in posesia celor interesati.

De unde ne dam seama de calitatea masinii?

Avem tendinta de a ne indoi de calitatea masinilor din parcuri sau targuri, chiar daca vanzatorul ne garanteaza unele aspecte. Este adevarat ca uneori este doar marketing si ca este normal ca unele produse sa ne fie prezentate ca fiind cele mai bune, pentru a fi vandute. Din acest motiv, trebuie sa alegem doar parcuri auto specializate, cu renume, cu personal calificat, de incredere, unde ne este garantata calitatea masinii pe care dorim sa o achizitionam si unde ne este permis sa testam tot ceea ce ne intereseaza.

Autogeist – locul din care putem achizitiona masina perfecta

In cadrul parcului auto Autogeist vei gasi masini in perfecta stare de functionare, cu un aspect impecabil, nu mai vechi de 5 ani si care nu depasesc 150.000 de km. Expertii iti stau la dispozitie si te ajuta sa iei cea mai buna decizie, in functie de dorintele si nevoile tale. Poti testa masinile preferate, fara nicio probleme, pentru a putea face cea mai inteleapta alegere.

Autogeist iti garanteaza calitatea masinilor pe care le comercializeaza si iti ofera siguranta bine meritata. Acceseaza aici si verifica oferta ce iti este pusa la dispozitie.