Avantajele vanzarii unei masini rulate catre un dealer

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguridealer auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareVineri 21 octombrie 2022
Vizualizari402

Voteaza & Distribuie

Descriere

Esti gata sa-ti iei ramas bun de la vechiul tau, dar nu stii de unde sa incepi?Nu trebuie sa-ti faci griji deoarece vechea ta masina poate sa-si gaseasca un cumparator in cel mai scurt timp. Ai la dispozitie doua variante de urmat pentru a vinde masina rulata:

1. Suni un dealer pentru cumparari auto second hand daca te grabesti sa vinzi rapid cu plata pe loc.
2. Apelezi la site-urile online de specialitate si gasesti un cumparator privat.

Dar care este cea mai buna optiune pentru a vinde masina?

Vanzare rapida catre un dealer auto

Vanzarea masinii unui dealer care ofera serviciul de cumparari auto rulate este cea mai rapida modalitate de a vinde masina.Firmelor din domeniu le place sa cumpere si sa adauge vehicule second-hand la loturile lor, deoarece aproximativ 70% din vanzarile anuale de vehicule sunt masini second hand. Multi dealeri auto se deplaseaza la locatia ta pentru cumpari auto rulate, iar plata se face pe loc: https://cumparari-masini.ro. In schimb vanzarea in mod privat poate dura saptamani sau luni, iar un cumparator este mai greu de gasit.

Comoditate


Sunati la un dealer care se ocupa de cumparari auto rulate, el se deplaseaza la domiciliul tau si cumpara masina cu plata pe loc. Spre deosebire de vanzarile auto private, daca alegi un dealer, nu va trebui sa-ti modifici programul in functie de posibilii cumparatori, sau sa pierzi timpul postand anunturi, trimitand mesaje sau raspunzand la telefon potentialilor cumparatori.

Simplitate


Majoritatea firmelor care se ocupa de cumparari auto rulate, asigura si intocmirea actelor, iar prin intermediul lor scapati de bataile de cap cu tot acest proces de vanzare-cumparare. Fata de vanzarea catre o firma de specialitate, care se ocupa de toate documentele pentru tine, vanzarea catre un cumparator privat, iti atribuie responsabilitatea sa te ocupi de intocmirea tuturor actelor necesare.

Siguranta si incredere


Daca alegi sa-ti vinzi masina unei firme de specialitate, odata ce ai acceptat oferta si ai semnat actele, nu mai trebuie decat sa te hotarasti daca vrei plata cash sau prin transfer bancar. In cazul in care decizi sa vinzi masina in privat, nu o sa stii cu siguranta daca persoana care urmeaza sa cumpere masina este de incredere si o sa stai nelinistit pe tot parcursul tranzactiei.

Ar trebui sa-ti vinzi masina in mod privat sau prin intermediul unei firme de cumparari auto rulate?


Desigur, vanzarea vehiculului tau unui dealer auto este calea cea mai usora de urmat, mai ales daca nu ai experiente anterioare cu vanzarile auto in privat.Pe de alta parte, probabil ca vei putea obtine mai multi bani vanzand masina unei persoane private, dar daca alegi aceasta optiune ai nevoie de timp si trebuie sa-ti asumi si anumite riscuri.

In cele din urma, aceasta tranzactie se rezuma la atat la siguranta, cat si la cat timp si efort doresti sa depui in procesul de vanzarea al unui vehicul.Daca preferi o tranzactie sigura si sa primesti plata pe loc fara batai de cap, nu trebuie decat sa contactezi cea mai apropiata firma de cumparari auto rulate.