Ai prea multe cărți ce îți ocupă spațiu în casă? Un serviciu de tip „cumpăr cărți vechi” te poate ajuta

Detalii

CategoriiRegional
TaguriCarti
Ultima actualizareLuni 28 februarie 2022
Vizualizari920

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oricânt de mult iubim și apreciem cărțile, acestea pot deveni un inconvenient în casa oricăruia dintre noi dacă se adună prea multe și ocupă din spațiul oricum limitat pe care-l avem la dispoziție. Mai mult ca sigur, ai și tu cărți vechi, peste care se adună praful și umezeala, pentru că pur și simplu nu le mai folosești. Dacă te-ai hotărât că vrei să renunți măcar la o parte din ele, atunci ai la dispoziție o soluție salvatoare. Tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google „cumpăr cărți vechi” și vei gasi site-ul Achizitii-carti.ro. Acesta este un anticariat ce face achiziții de carti din toate domeniile si asigură ridicarea acestora de la domiciliu, inclusiv sâmbăta și duminica.

Serviciul „cumpăr cărți vechi” este disponibil atât pentru cantități foarte mari de volume, cât și pentru cantități mici

Cu ajutorul anticarilor de la Achizitii-carti.ro, nu trebuie să te deplasezi sau să plătești pe cineva să-ți ia cărțile de acasă. Astfel, dacă ai foarte multe volume pe care vrei să le vinzi, îți poți recupera o parte din investiție direct din confortul casei tale.

Spre exemplu, dacă ai moștenit câteva sute sau mii de titluri, dar care nu sunt de interes pentru tine, cu siguranță că ele îi vor fi utile altcuiva. Anticariatul acceptă cărți dintr-o varietate mare de domenii, indiferent că e vorba de volume apărute înainte de 2000 sau de scrieri apărute recent. Astfel că, se preiau atât cărți din domenii umaniste sau științe exacte, dicționare sau cursuri de limbi străine, cât și volume de beletristică, romane polițiste și cărți de dragoste. Mai mult, poți vinde către anticariat și cărți vechi românești sau străine, inclusiv colecții apărute cu diferite ziare autohtone.

Sub deviza „cumpăram cărți vechi inclusiv sâmbăta și duminica”, echipa de la Achizitii-carti.ro preia cărți în timpul tău liber

Chiar dacă lucrezi de dimineața până seara, programul nu ridică o problemă in cazul in care doresti sa-ti vinzi cartile. Specialiștii din echipă vin în întâmpinarea celor care hotărăsc să-și elibereze rapid biblioteca. În acest sens, serviciul „cumpăr cărți vechi” implică ridicarea de la domiciliul vânzătorului chiar și în weekend sau după ora 19:00. Așa că, dacă ai un program încărcat și nu poți pleca de la serviciu în timpul zilei, tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la nr. 0726201045 sau să completezi formularul de contact și vei fi sunat pentru a stabili o programare. Foarte important de știut este că deplasarea experților la domiciliul tău nu presupune niciun cost.

Garanția unei evaluări avizate și al unui preț corect pe fiecare volum

Datorită experienței acumulate de peste 10 ani de către evaluatorii echipei, aprecierea cărților se face pe loc, în funcție de autor, titlu, stare, editură sau an de apariție. Prețul oferit va fi mereu unul corect, iar plățile se fac cash, chiar la domiciliu, la momentul achiziției. Ce trebuie să mai știi este că serviciul „cumpăr cărți vechi” este disponibil și pentru persoanele juridice. Atfel, firmele care poate au avut cărți de specialitate pentru angajați, dar nu le mai folosesc, le pot lichida fără probleme.

Așadar, dacă ai cărți pe care vrei să le valorifici, contactează chiar azi echipa Achizitii-carti.ro. Alegând să le dai acestor titluri o altă viață, vei face o bucurie unei alte persoane pasionate de lectură, asemenea ție.

Sursă foto: Chris Lawton - unsplash.com