Accesorizarea tinutei office: 3 sugestii

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, geantă, haine, Imbracaminte, Incaltaminte, pantofi, posete
Ultima actualizareVineri 27 august 2021
Vizualizari583

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca esti angajat, probabil iti pui intrebari legate de modul in care trebuie sa arate tinuta ta. In cadrul unei companii, trebuie sa respecti un cod vestimentar office, care sa includa haine decente, pentru un look impecabil.

Tinuta pentru birou poate sa difere, in functie de cerintele institutiei la care lucrezi. Astfel, poti sa porti jeansi si bluza, costume de inspiratie masculina sau rochii midi si feminine. Indiferent de tinuta pe care o porti la birou, ai nevoie si de accesoriile potrivite pentru un cod office. Iti punem la dispozitie 3 sugestii de accesorizare a unei tinute office, in randurile de mai jos.

Pantofii

Primele accesorii asupra carora trebuie sa te concentrezi sunt pantofii, articole indispensabile indiferent de tinuta. Din fericire, pentru a accesoriza o tinuta office pentru femei, ai la dispozitie numeroase perechi de pantofi. Astfel, te poti baza pe:

  • Pantofii cu toc mediu. Aceste modele sunt potrivite pentru un mediu office, fiindca iti ofera confort atunci cand stai in picioare sau te deplasezi de la un birou la altul. Oricare ar fi compania la care lucrezi, incearca sa eviti pantofii cu toc inalt, pentru ca devin incomozi si pot fi considerati ostentativi pentru o tinuta office.
  • O a doua optiune in ceea ce priveste incaltamintea este data de pantofii colorati, cu sau fara toc. Daca mediul de munca in care lucrezi este unul permisiv, poti sa accesorizezi o tinuta monocroma cu o pereche de pantofi in nuante puternice. Opteaza pentru pantofi rosii, albastri sau galbeni, care se potrivesc de minune cu o tinuta office compusa din piele albe, maro sau negre.
  • La fel de potriviti pentru birou sunt si pantofii sport, pe care ii poti asorta cu o tinuta office. Din fericire, exista zeci de optiuni, fie ca preferi tenisii clasici, sneakersii colorati sau pantofii sport cu talpa inalta. Daca vorbim despre pantofii sport pe care nu este indicat sa ii iei la birou, evita modelele care sunt destinate activitatilor sportive precum alergatul.
  • Totodata, daca lucrezi intr-un mediu solicitant si vrei sa fii confortabila, poti alege si sandale cu talpa joasa, cu sau fara barete, pe care sa le combini cu tinutele office. Vei arata minunat si cu balerini din piele versatili, care merg de minune cu orice articol vestimentar pentru birou.

Geanta

Un alt accesoriu util pentru tinuta office este geanta! Din acest motiv, merita sa pui accent pe modelele de genti clasice, elegante sau simple, pe care sa le porti prin rotatie. Cele mai potrivite sunt gentile de dimensiuni medii dar incapatoare, in care sa iei cu tine atat obiectele personale, cat si laptopul sau documentele de care ai nevoie la job.

Referitor la material, alege genti din piele, extrem de rezistente in timp, care ofera eleganta tinutelor office. Descopera modelele care ti se potrivesc pe https://epantofi.ro/c/genti! Cele mai versatile sunt gentile in nuante neutre sau clasicele in alb si negru, care se potrivesc pentru orice tinuta office. Renunta si la modelele de genti supraccesorizate cu fermoare sau tinte, fiindca sunt prea indraznete pentru un mediu profesional.

Bijuteriile

Vrei sa porti bijuterii la birou? Mizeaza pe cele simple, care sunt cele mai potrivite. La fel de important este si numarul de bijuterii pe care sa le porti in acelasi timp. De pilda, doua accesorii sunt suficiente pentru a accesoriza tinuta office.

Inelul de argint arata excelent cu un ceas elegant sau cu o pereche de cercei simpli, de dimensiune mica. Nu aglomera tinuta office cu un colier, cu inele sau bratari, fiindca nu arata bine intr-un mediu profesional.

Oricum ai alege sa accesorizezi tinuta office, nu te baza pe culori intense, pentru ca minimalismul trebuie mentinut la birou. Pentru ca nu poti sa te imbraci in orice fel la locul de munca, nici fustele sau rochiile scurte, colantii, pantalonii scurti sau papucii nu sunt potriviti pentru birou.

Tine cont de recomandarile noastre si accesorizeaza corect tinutele office, pentru a obtine un outfit simplu, decent si cu mult bun gust.

Sursa foto: /unsplash.com/photos/-Xizh_siauI