6 idei de cadouri inspirate pentru gentlemanul din viața ta

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri personalizate, camasi, ceasuri de mana, parfumuri
Ultima actualizareMiercuri 11 noiembrie 2020
Vizualizari569

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vine ziua lui de naștere sau o altă ocazie specială din viața voastră de cuplu și vrei să-l surprinzi în cel mai frumos mod? Deși pare dificil, nu este imposibil să-i oferi un dar prețios, pe care să-l aprecieze și care să-i fie util. Trebuie să ții cont de personalitatea lui și, cel mai important, să nu cumperi ceea ce-ți place ție, ci să alegi în funcție de preferințele lui. Studiază puțin terenul și află cam ce-și dorește sau ce anume are nevoie.

Provoacă-l la o discuție și încearcă în mod subtil să-l faci să-ți dezvăluie câteva repere, ca să-i poți alege cadoul. Dacă totuși ești în pană de idei și cauți un cadou special pentru gentlemanul care îți este alături în fiecare zi, te poți inspira din lista de mai jos.

Ceasul de mână

Orice bărbat rafinat va fi mândru să poarte un ceas versatil și elegant. Optează pentru un model care să se potrivească stilului său vestimentar. Dacă este adeptul hainelor casual, te poți orienta spre un ceas cu o curea metalică. Dacă preferă articolele office și are un job ce presupune mersul la birou, un ceas de mână cu o curea din piele i se va potrivi perfect. Pentru ca darul tău să fie perfect, asigură-te că obiectul este unul de calitate, rezistent și elegant. În funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție, te poți orienta spre branduri cunoscute și neapărat care oferă certificate de garanție.

Un parfum

Bărbații adoră să se parfumeze și să emane o aromă plăcută, așa că mergi la sigur dacă-i oferi un parfum în dar. Cum îl alegi? Ideal ar fi să-l surprinzi cu note noi. Alege dintr-o gamă variată de parfumuri originale pe cel care care crezi că i s-ar potrivi. Ai grijă să fie totuși asemănător cu ce folosește în prezent. Dacă îi plac mirosurile fresh, nu-i lua ceva cu note lemnoase sau mult prea puternice.

Un gadget

În general, bărbații sunt împătimiți ai gadgeturilor și adoră tot ce ține de tehnologie. Îi poți face cadou un smartwatch, o cameră de bord sau orice alt gadget pe care consideri că și l-ar dori. În mod sigur va aprecia alegerea ta, mai ales dacă dispozitivul va putea fi conectat și sincronizat cu cele pe care el deja le deține, cum ar fi telefonul mobil sau kiturile din mașină. Documentează-te pe internet sau cere ajutorul celui mai bun prieten al lui, cu mențiunea că trebuie să-l faci să-ți promită că nu va strica surpriza și nu-i va dezvălui nimic înainte.

O cămașă elegantă

Fiecare bărbat care se respectă are în garderobă o cămașă elegantă, de preferat albă, cu manșetă dublă. Chiar dacă nu este un împătimit al hainelor office, va fi încântat să poarte o piesă vestimentară dăruită de tine, cu prima ocazie importantă, fie că este vorba de o petrecere sau de o cină romantică împreună, la un restaurant select.

Un portofel din piele naturală


Un portofel pentru bani, carduri și acte este, de asemenea, o idee excelentă de cadou pentru partenerul tău, mai ales dacă este genul de bărbat care are o atitudine elegantă. Mergi pe varianta minimalistă și optează pentru piele naturală moale, într-o culoare neutră, maro sau bej. Acest dar îi va fi de folos și ori de câte ori va utiliza portofelul își va aminti de tine.

O eșarfă modernă


Fie că poartă costume, cămăși și paltoane sau o geacă și pantofi sport, o eșarfă masculină îi va da un aer modern și relaxat. Ai grijă ca nuanțele să se potrivească garderobei lui și să o poartă asorta ușor la mai multe outfituri.

Desigur, pe lângă cadoul ales, oferă-i partenerului tău un zâmbet sincer și asigură-l de toată dragostea ta. Va aprecia atât darul, cât și străduința ta de a-l surprinde în cel mai frumos mod.

Sursa foto: unsplash.com/photos/zMdOBBNPB5o