5 motive pentru a alege laptele praf Topfer pentru cel mic

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurilapte
Ultima actualizareJoi 3 octombrie 2019
Vizualizari905

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare mama isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau, iar una dintre primele preocupari de dupa nastere este gasirea unei variante de lapte praf cat mai recomandate pentru bebelusi. Dupa dupa o buna documentare pe forumuri de farmacii, pe site-urile de specialitate dar si dupa consultarea grupurilor pentru mamici de pe Facebook, concluzia finala este aceea ca laptele praf Topfer poate fi cea mai inspirata alegere.

Fiind disponibil intr-o gama foarte bogata de variante, in functie de varsta bebelusului si nu numai, laptele praf Topfer poate garanta o crestere corecta si sanatoasa a copilului tau. Prin urmare si popularitatea sa e pe masura aprecierilor de care se bucura. De aceea, in acest articol ne-am propus sa vorbim despre laptele praf de la Topfer si, impreuna cu echipa de la Farmacia-Arsene.ro, sa prezentam 5 dintre cele mai importante avantaje care recomanda laptele praf Topfer ca fiind cea mai buna alegere pentru copilul tau.

Ajuta la dezvoltarea copiilor inca de la primele luni de viata


Pentru ca bebelusul sa se adapteze cat mai bine si mai usor noilor conditii de mediu, acesta necesita putin ajutor, laptele matern fiind suficient pentru a-i oferi nutrientii importante pentru formarea unui organism puternic si sanatos. Exista insa multe cazuri in care mamicile nu pot oferi bebelusului laptele matern de care are atata nevoie, prin urmare este nevoie de laptele praf. Iar laptele praf Topfern poate fi cea mai buna alegere in acest sens. Iar asta deoarece va fi usor de tolerat de catre micut, ajutandu-l sa creasca mare si sanatos.

Continut gandit special pentru nevoile bebelusilor

In compozitia laptelui praf Topfer regasim acizi grasi polinesaturati, acestia fiind foarte importanti pentru dezvoltarea membranelor celulare. In lista bogata de acizi grasi polinesaturati regasim si acid docosahexaenoic precum si arahidonic, esentiali pentru o buna vedere dar si pentru dezvoltarea creierului bebelusului.

Poate fi dat bebelusului oricand si oriunde


Spre deosebire de laptele matern, care trebuie pompat si depozitat in conditii cat mai bune atunci cand hranirea nu se face direct de la san, laptele praf de la Topfer este mult mai usor de administrat. In plus, alaptatul in public al bebelusului nu este mereu foarte placut pentru toate mamicile, cazuri in care formulele de la Topfar pentru copii reprezinta o solutie foarte confortabila.

Realizat cu atentie si grija pentru sanatatea bebelusului tau

Un alt motiv pentru care este recomandata hranirea bebelusilor cu lapte praf de la Topfer este insusi procedeul de productie, acesta fiind realizat sub supravegherea unora dintre cei mai cunoscuti medici pediatri. Astfel, siguranta bebelusilor este pe primul loc, iar fabricarea produsului tocmai asta urmareste: obtinerea unui produs sigur si de calitate pentru bebelusi.

Disponibil intr-o gama bogata de variante pentru toate varstele

Un alt motiv pentru care mamicile prefera laptele praf de la Topfer este disponibilitatea sa intr-o gama foarte bogata de variante. Practic, poate fi oferit bebelusilor inca de la varste fragede de cateva zile, pana cand acestia implinesc 3 ani. Iar asta deoarece poate fi achizitionat in functie de categoria de varsta a copilului. Astfel, organismul va fi obisnuit cu formulele Topfer si va garanta o crestere frumoasa si sanatoasa. In plus, chiar daca este considerat a fi laptele praf de cea mai buna calitate disponibil la ora actuala in comert, pretul sau este foarte accesibil.

Acestea fiind spuse, ai 5 motive importante pentru care ar trebui sa iei in calcul hranirea copilului tau cu lapte praf de la Topfer. Evolutia sa te va convinge apoi ca ai facut cea mai buna alegere!