Stiti unde pot gasi asa ceva? Ms
Pagina 1 din 1
Script php
Scris 02 June 2008 - 01:17 PM
Am nevoie de un script php care sa permita vizitatorilor sa se inregistreze si automat sa li se creeze un cont in care pot face upload, sau sa aiba propriul lor spatiu (100 MB sa zicem) in care pot sa puna un site sau alte fisiere...un fel de hosting.
Scris 20 June 2008 - 12:01 PM
RHS, la Jun 2 2008, 02:17 PM, a spus:
Am nevoie de un script php care sa permita vizitatorilor sa se inregistreze si automat sa li se creeze un cont in care pot face upload, sau sa aiba propriul lor spatiu (100 MB sa zicem) in care pot sa puna un site sau alte fisiere...un fel de hosting.
poti face chiar tu unul, depinde acum de nivelul tau de cunostinte in php. nu e nevoie sa rezervi spatiul e hard pentru diferiti useri, trebuie sa ai doar o baza de date cu useri si spatiul ocupat de acestia (prin fisiere uploadate), daca mai e pana la limita ii lasi sa uploadeze daca nu, nu. inregistrarea userilor iar e un lucru simplu, si uploadul de fisiere poti face cu un simplu form ori daca numarul fisierelor este mare poti face o conexiune ftp direct in php.
Scris 21 June 2008 - 11:17 PM
BackSlaSh, la Jun 20 2008, 12:01 PM, a spus:
poti face chiar tu unul, depinde acum de nivelul tau de cunostinte in php. nu e nevoie sa rezervi spatiul e hard pentru diferiti useri, trebuie sa ai doar o baza de date cu useri si spatiul ocupat de acestia (prin fisiere uploadate), daca mai e pana la limita ii lasi sa uploadeze daca nu, nu. inregistrarea userilor iar e un lucru simplu, si uploadul de fisiere poti face cu un simplu form ori daca numarul fisierelor este mare poti face o conexiune ftp direct in php.
Mda, ar fi usor daca asti sti bine bine php, dar nu am cunostinte necesare pentru a creea un astfel de script. Ma gandeam ca gasesc ceva direct facut care trebuie doar modificat sau ceva de genu.
Ma interesa un script, o pagina pe care vizitatorii sa se inregistreze, sa li se creeze contru ala si atunci cand face upload la ceva sa le dea si url cum ar fi, nume site.com/username/nume fisier sau daca pune o pagina html sau php sa apara nume site.com/username/index.php
E cam complicat, stiu dar asta e, continui sa caut poate exista vreunu ce a realizat ceea ce caut eu
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Salut am o problema cu butoanele de pe site-ul meu. | zizo | 0 | 349 |
|
PHP Gallery
Scripturi php pt a crea o galerie photo |
RHS | 2 | 2.903 |
|