Vedetele sezonului 12 "Dansez pentru tine"

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5044

Voteaza & Distribuie

Descriere

Al 12-lea sezon al indragitei emisiuni "Dansez pentru tine" va debuta la pe 21 octombrie 2011 la Protv. Iulia Vantur si Stefan Banica Jr. ne vor prezenta din nou 8 povesti emotionante ale unor oameni care sunt dispusi sa lupte pana in panzele albe pentru a-si ajuta apropiatii sa-si implineasca visele. Cele 8 vedete cu care se vor forma perechile de concurenti se arata nerabdatori sa paseasca in ringul viselor.



De aceasta data „Dansez pentru tine" ii aduce in fata spectatorilor si telespectatorilor pe Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Catalina Grama (Jojo), Pepe, Aylin Cadar, Daniel Nitoiu, Mircea Solcanu si Alex, tobosarul trupei Zero.


Vedete "Dansez pentru tine", sezonul 12
Catrinel Sandu

Absolventa a Liceului de Coregrafie, lumea dansului nu ii este deloc straina lui Catrinel Sandu, care se declara nerabdatoare sa paseasca pe scena visurilor. Venita special din SUA pentru aceasta competitie, Catrinel are incredere ca sotul ei o va sustine sufleteste si de la distanta.




Catrinel Sandu


Catrinel Sandu, concurenta "Dansez pentru tine" sezonul 12




Andreea Ibacka

Andreea, sotia lui Cabral, este familiarizata cu muzica, mai precis cu vioara si pianul, instrumente studiate timp de 8 ani, insa repetitiile de dans vor fi ceva nou. Aceasta declara ca daca ar avea de ales dintre stilurile de dans, ar opta pentru hip-hop si R&B.




Andreea Ibacka


Andreea Ibacka, vedeta in sezonul 12 "Dansez pentru tine"




Jojo

Catalina Grama, alias Jojo, celebra actrita de la "Serviciul Roman de Comedie" si mama unui baietel de cateva luni, se arata incantata sa paseasca pe scena visurilor. Doreste sa invete cat mai multe stiluri de dans, preferatele sale fiind tangoul argentinian si rumba.




Catalina Grama (Jojo)


Catalina Grama (Jojo), la "Dansez pentru tine", sezonul 12




Pepe

Ionut Pascu, alias Pepe, este incantat ca are ocazia sa concureze la "Dansez pentru tine". Chiar daca dansul nu reprezinta punctul sau forte, Pepe se declara nerabdator sa experimenteze fiecare stil de dans. Fostul sot al Oanei Zavoranu se gandeste chiar ca pasiunea de pe scena visurilor ii poate aduce si o eventuala partenera de viata.




Pepe


Pepe, concurent in sezonul 12 "Dansez pentru tine"




Aylin Cadir

Familiarizata cu dansul de la filmarile pentru serialul "Cu un pas inainte", tanara Aylin declara ca prefera un stil de dans "de strada", dar are incredere ca va face fata oricarei provocari.




Aylin Cadir


Aylin Cadir, in competitia "Dansez pentru tine"




Daniel Nitoiu

Prezentatorul Stirilor PRO TV de la ora 13, Daniel Nitoiu, a practicat dansuri in facultate, insa are emotii in ce priveste dansurile clasice, cum ar fi valsul. Este incurajat de intreaga familie si colegii sau, insa cele mai mare emotii le are mama sa, care adora emisiunea "Dansez pentru tine" inca de la inceput.




Daniel Nitoiu


Daniel Nitoiu, in concursul "Dansez pentru tine", sezonul 12




Mircea Solcanu

Alta vedeta ce va participa la cel de-al 12-lea sezon "Dansez pentru tine" este prezentatorul "Povestirilor adevarate" de la Acasa TV, Mircea Solcanu. Desi se teme sa nu uite coregrafiile, este nerabdator sa invete tango-ul.




Mircea Solcanu


Mircea Solcanu, concurent in sezonul 12 "Dansez pentru tine"




Alex Piscunov

Alex Piscunov, tobosarul trupei Zero de la "Happy Hour" a acceptat marea provocare din ringul viselor chiar daca nu a mai dansat de 10 ani, fiind gata sa inlocuiasca miscarile betelor cu ale trupului pe ringul de dans.




Alex Piscunov


Alex Piscunov