Trei mituri despre infidelitate

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8514

Voteaza & Distribuie

Descriere

Multi cred ca infidelitatea partenerului poate fi evitata, daca sunt respectate unele reguli sau corespund unor anumite cerinte. Se pare insa ca realitatea este cu totul alta. Demolam acum 3 mituri despre infidelitate.


1. "Daca facem regulat sex, sotul nu ma va insela"

Acest enunt are doar o farama de adevar: doar o mica parte dintre barbati vor sa faca sex zilnic, acestia sunt doar cei care ar invoca drept motiv al infidelitatii lipsa unei relatii intime in fiecare zi. Insa sexul regulat, in sine, nu este suficient pentru a evita infidelitatea partenerului.


Mult mai important este ca femeia si barbatul sa realizeze impreuna actul sexual "visat". Cei care isi pot povesti fanteziile sexuale si sunt si ascultati de partener sunt predispusi mult mai putin la infidelitate. Rezolvarea problemei nu sta insa in partide extra: mult sex nu inseamna neaparat si un sex de calitate, si nu e deloc o garantie pentru o relatie lipsita infidelitatii.




infidelitate


Infidelitatea depinde inr- mica masura de frecventa actului sexual




2. "Daca nu il refuz in pat, nu ma va insela"

Nici asta nu e adevarat, intrucat cadenta partidelor de amor nu e definitorie. Insa noptile fierbinti din ce in ce mai rare sau lipsa lor poate fi un factor important. Mai mult, partenerii chiar se folosesc de acest tertip de comunicare pentru a-si exprima sentimentele. Potrivit unor cercetari, este caracteristic barbatilor ca nu se pot deschide in fata partenerelor, lasand lucrurile sa decurga spre dezastru: lipsa sexului duce apoi la infidelitate, din partea partenerei!




infidelitate


Experientele sexuale variate sporesc infidelitatea




3. "Daca incercam mai multe lucruri in materie de sex, nu ma va insela"

Nu este adevarat! Ba mai mult, cu cat a gustat mai mult cineva din delicatesele sexualitatii, cu atat devine mai posibila infidelitatea. Statistici din acest domeniu arata ca femeile care au avut experiente sexuale filmate, care le-au produs si placere, devin mai putin fidele.


Cei mai infideli s-au dovedit cei care au avut fantezii cu sex in trei: in cazul femeilor, doar fanteziile - fara a fi puse in aplicare - s-au dovedit a fi inofensive, in cazul barbatilor insa este aproape sigur ca sunt nestatornici. Cat despre filmele porno - se pare ca barbatii care au vizionat astfel de productii impreuna cu partenerele lor sunt mai fideli.