Pozitiile sexuale pentru fiecare zodie (varsator-rac)

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari181628

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiecare dintre noi suntem mai mult sau mai putin inclinati si atrasi inspre sex. Unora le place, altora nu, unii sunt inhibati, altii mai dezghetati. Insa, exista trasaturi comune pentru fiecare zodie si cunoscand fanteziile si placerile partenerului in functie de zodia sa ii puteti oferi nopti si partide de neuitat.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Zeul rasturnarilor bruste de situatie. Varsatorii sunt prieteni mult mai buni decat amanti, dar atunci cand un nativ tipic are parte de zbenguiala, aceasta este mai mult o experienta intelectuala decat una emotionala. Aspectul nu este important pentru un Varsator intr-o relatie, mintea si spiritul sunt atributele care il excita. Varsatorii sunt foarte distractivi in pat si sunt, probabil, cei mai inventivi dintre toate semnele. Stimularea mentala este mai importanta pentru ei decat cea fizica, ceea ce inseamna ca pornografia ii infierbanteaza! Nativii acestei zodii sunt nerabdatori si le place ca sexul sa fie rapid si satisfacator. Sunt foarte stricti cu privire la igiena si contraceptie, iar "zborul din floare in floare" nu prezinta nici un interes pentru ei.

Pozitia preferata a Varsatorilor: Masturbarea reciproca.

Barbatul Varsator in pat

Are o putere uimitoare de autocontrol, si se poate stapani atata timp cat este nevoie pentru ca partenera lui sa ajunga la orgasm inaintea lui! Cand vine vorba de experimente sexuale, se deda cam la orice: joc de roluri, S & M, sesiune foto in pielea goala la 5 dimineata in curtea casei, DAR nu il intereseaza partidele in 3, swinging-ul sau relatiile deschise cu o partenera implicata in alta relatie. Ar putea face si asta de distractie, dar nu cu iubirea vietii lui.

Femeia Varsator in pat

Isi cauta un amant dcare sa fie foarte direct si sincer cu ea, dar pana il gaseste, se va multumi cu oricine este disponibil. Dragostea o sperie din cale-afara. Ii place sa-si tina emotiile sub control, ceea ce o poate face sa para rece si inabordabila, dar de fapt ea doar se protejeaza.

Cea mai buna metoda de a incita un Varsator

Intindeti-va langa el astfel incat sa stati cu capul la picioarele lui. Incet, gadilati-i gleznele si gambele. Nu-l gadilati pentru a-l face sa rada, ci pentru a-l tachina si a-l incita. Dupa o vreme, faceti acelasi lucru cu limba. Lingeti de sus in jos si invers. Pe orice portiune mai jos de genunchi este un joc cinstit. Ciupiti usor glezna Varsatorului, s-ar putea sa rada, dar aceasta este eliberarea de tensiune care va fi duce in cel mai sigur fel actiunea propriu-zisa!

PESTI (20 februarie – 20 martie)
Din punct de vedere sexual, Pestii sunt un fel de plastilina in mainile dumneavoastra. Orice va doriti, ORICE, este la o intrebare distanta. Daca sunteti in cautarea cuiva care va merge pana in panzele albe pentru a descoperi tot punctele dvs secrete, atunci un Peste e omul potrivit! Una din trasaturile lor cele mai descurajatoare este capacitatea lor de a deveni foarte, foarte gelosi. Uneori, le e atat de teama de a nu pierde poveste de dragostea incat strica ei insisi finalul fericit.

Pozitia preferata a Pestilor: Afectiuna orala e tot ce ii intereseaza!

Jucaria sexuala preferata: Un exemplar din Kama Sutra, deoarece Pestele dvs este interesat de aproape orice practica sexuala.

Barbatul Pesti in pat
Este romantic si are reputatia de a fi un afemeiat. Partenera unui Peste trebuie sa fie vigilenta deoarece este putin cam nestatornic. In schimb, este un amant excelent. Se ghideaza dupa principiul ca sexul ar trebui sa fie o experienta extra-croporala, iar daca i se pune pata pe dvs, fiti pregatite pentru o cursa de zile mari.

Femeia Pesti in pat
Ea are nevoie de romantism, care e insusi aerul pe care il respira. Ii place sa fie tinuta in brate si sa I se sopteasca nimicuri dulci, dar cand vine vorba de actiune din asternuturi, nu se multumeste sa faca aceleasi lucruri, cand stie ca exista mai multe optiuni la indemana.

Cea mai buna metoda de a incita un Peste
Punctul slab al unui Peste, din punct de vedere sexual, sunt picioarele! Daca doriti sa faceti dintr-un Peste sclavul dvs. sexual, incepeti cu o inmuierea picioarelor lui intr-o baie calda si parfumata si masati-i talpile timp de 10 minute. Masati de la glezne inspre degete. Dupa 5 minute, luati o perie si frecati diecare particica, dupa care, folosind un ulei peste masati-le picioarele, acordand o atentie deosebita spatiilor dinte degete. Aceasta miscare o sa ii infierbante pe loc! Dupa ce le-ati uns, sarutati usor fiecare deget, unul cate unul. Apoi, lasati-va limba sa preia controlul si pregatiti-va de actiune!

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)
Este genul care prima data face sex si abia apoi gandeste. Este un alamgam de agresiune si actiune! Sexual, Berbecul este o explozie care asteapta sa se intample! Placerea rezida de cele mai multe ori in goana dupa prada decat cucerirea in sine. Desi para sa-si doreasca sa domine, nu-si doresc un partener supus.

Pozitia preferata a Berbecului: Intotdeauna deasupra si intotdeauna dominant.

Jucaria sexuala preferata: Catusele! Cum spuneam mai sus, Berbecului ii place sa detina controlul!

Barbatul Berbec in pat
Barbatul Berbec este puternic si tiranic! Ii place sexul rapid si violent, asa ca daca sunteti in cautarea de cine romantice la lumina lumanarilor si plimbari lungi pe plaja, cautati in alta parte! E barbatul tipic care in 5 minute rezolva problema, iar daca va incita tipul ultra-macho care geme si se exteriorizeaza v-ati gasit biletul spre Rai! Nu este predispus la infidelitate decat daca il plictisiti in pat!

Femeia Berbec in pat
Vede sexul mai mult ca pe un act fizic decat ca pe ceva desprins dintr-un roman de dragoste prea sentimental. Daca sunteti plictisit si vreti sa aflati cum e sa fiti tratat ca o bucata de carne, nu va ramane decat sa incercati un one-night-stand cu o femeie Berbec. Cand va veti trezi, n-o veti mai gasi langa dvs si probabilitatea de a nu-si mai aminti numele dvs. cand va veti intalniti e foarte mare. Are un dram de perversiune, asa ca nu va speriati daca va vorbeste murdar sau va pune pe genunchi pentru o mica bataita.

Cea mai buna metoda de a incita un Berbec

Daca doriti sa seduceti un Berbec, trecerea degetelor dvs prin parul lor este un excelent punct de pornire! Saruturile si jocul cu limba in jurul fetei sau gatului ii va pune in miscare! Atentie la saliva, nu sunteti acolo pentru a le face baie.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Taurii sunt cu un pas inaintea jocului cand vine vorba de dragoste pentru ca sunt dominati de Venus, planeta iubirii! Taurul are toate calitatile pe care si le poate dori un amant, inclusiv senzualitate, loialitate si fidelitate. Cand un Taur tipic face dragoste, este vorba de placerea cea mai fizica si naturala din lume.

Pozitia preferata a Taurului: Pe Taur il bucura cel mai mult pozitia misionarului. Unii ar putea spune acest lucru este atat de neaventuros, dar Taurul este foarte practic si aceasta este cea mai confortabila pozitie.

Jucaria sexuala preferata: Un aparat de facut masaj erotic.

Barbatul Taur in pat
Barbatul Taur are nevoie de o femeie careia sa ii placa sa ramana acasa, sa manance si sa faca dragoste. Poate fi incapatanat si este recunoscut pentru "abilitatea" de a se supara ca un baietel, dar ii place la nebunie impacarea! Ii place sa ia lucrurile incet si usor si poate astepta ore ca partenera lui sa termine.

Femeia Taur in pat
Se descurca foarte bine la masaje si la sex, in general. Face o arta din a face dragoste. Doar sarutand-o, un barbat poate ajunge la marele "O". Atingerea ei este blanda si de tandra, excita si mangaie, iar cand are chef si ea ea poate continua ore in sir, zile in sir.

Cea mai buna metoda de a incita un Taur
Nimic nu-i face pe Tauri sa se bucure mai mult decat sarutatul pe gat si lingerea lobului urechilor. Mangaieri usoare cu limba in susul si in josul gatului vor face o femeie sa se infioreze toata, iar un barbat sa-si ascuta atentia in cateva secunde. Atentie: nu muscati!

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Discutiile despre sex sunt hobby-ul preferat al Gemenilor, iar actiunea in sine, vine imediat pe locul doi. Gemenilor le place sa flirteze si sa atraga atentia sexulului opus, dar uneori asta e tot ce cauta. Au nevoie de o gama variata cand vine vorba de sex – week-end-uri perverse, o partida rapida in cabina unui magazin, tachinari senzuale pe sub masa la un restaurant elegant. O multime de Gemeni sunt bisexuali si de multe ori pot fi atrasi de acelasi sex.

Pozitia preferata a Gemenilor: Atata timp cat este diferita de fiecare data, nu fac mofturi, dar in cazul in care chiar trebuie sa aleaga, atunci pozitia 69 sa fie!

Jucaria sexuala preferata: Orice carte ilustrata despre sex pervers, astfel incat Gemenii sa aiba sursa de inspiratie pentru idei noi.

Barbatul Gemeni in pat

Ii place sa dea si sa primeasca si poate fi destul de inventiv. E genul de barbat caruia ii place sexul in fata oglinzii, cu lumina aprinsa si, daca scoateti cateva sunete subtile sau vorbiti un pic mai murdar, il veti face fericit.

Femeia Gemeni in pat
Este mai interesat de IQ-ul partenerului mult decat de partile lui intime. Daca nu poate respecta intelectul, atunci satisfactia este imposibila pentru ea. Poate trece prin multe paturi fara sa-si gaseasca dragostea adevarata si nu este cea mai fidela membra a zodiacului. Ii place sexul pe fuga, intr-o toaleta de avion, in depozitul de la locul de munca, pe bancheta din spate a masinii.

Cea mai buna metoda de a incita un Geaman
Concentrati-va atentia pe umerii, bratele si picioarele unui Geaman si va indreptati spre rezultatele dorite. Apreciaza un masaj bun si mainile lor sunt atat de sensibile, incat chiar si joaca cu unghiile le da fiori pe sira spinarii. Sarutati de jos in sus fiecare brat al Geamanului, furisati cateva atingeri culimba, ciupituri cu buzele sau muscaturi abia perceptibile.

RAC (22 iunie – 23 iulie)
Dragostea si sexul merg mana in mana pentru Raci. Au nevoie sa simta siguranta in dragoste inainte de a se putea relaxa din punct de vedere sexual si Racul tinde de multe ori sa se simta un pic vinovat si dupa ce face sex, deoarece asociaza fapta cu nou-nascutii, in special femeile, care fie raman gravide imediat fie se chinuie mai mult decat de obicei. Ii incita o masa gatita acasa si parteneri care iubesc copiii. Din foarte multe motive, Racul este un partener de vis!

Pozitia preferata a Racului:
Orice pozitie care este confortabila si implica culcarea pe spate a Racului cu toate zonele sensibile expuse!

Jucaria sexuala preferata: O bautura sau "un fum", care il va relaxa pe prea-prudentul Rac!

Barbatul Rac in pat
Este un amant sensibil si va pune intotdeauna nevoile partenerei inainte de ale sale. Este plin de tandrete si o daruieste cu fiecare ocazie. In cazul in care barbatul Rac se decide ca vrea o relatie pe termen lung, va face tot ce e nevoie pentru a-si face iubita fericita in dormitor si in afara lui. Ah, si este un tip care prefera sanii!

Femeia Rac in pat
Raspandeste sexualitate si este nascuta "pentru imperechere". O puteti cuceri cu complimente si saruturi.

Cea mai buna metoda de a incita un Rac
Pentru a-i starni, concentrati-va asupra sanilor sau pectoralilor unui Rac. Incepeti prin a-i saruta si a va freca de ei. Sugand sau lingand sfarcul femeii Rac, o veti aduce pe culmile excitatiei, insa abtineti-va de la a "plonja" mai jos pentru ca este destul de probabil sa o speriati. Este exact opusul barbatului Rac, caruia ii va placea la nebunie sa treceti direct la fapte. Mangaiati-i si sarutati-i pectoralii si in scurt timp va simti ca e gata sa se urce pe pereti de placere!