Maxxxcomfort iti spune de ce sa cumperi un aspirator central

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3163

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca este:

Sanatos

Rentabil

Silentios

Comod

Sigur

Precaut

Se monteaza usor

Nu necesita consumabile si intretinere




SANATOS: Spatii vitale curate si sanatoase datorate aerului curat din aceste spatii. Ideal pentru copii mici, pentru cei ce au nevoie de ingrijire, pentru alergici si astmatici!


Este singurul sistem care in timpul aspirarii nu pune in miscare aerul din camera, prin aceasta nestarnind praful din spatiile greu accesibile si greu aspirabile.


In sfarsit puteti exila din spatiile Dvs. vitale efectiv si durabil acarienii din praful casnic si alte microorganisme.


Praful aspirat impreuna cu aerul absorbit va fi transportat cu o viteza foarte mare din spatiul aspirat prin tevile de aspiratie din perete sau pardoseala, direct in recipientul de praf al aspiratorului, montat in pivnita sau garaj, iar aerul dupa filtrare va fi eliminat in afara prin clapeta de evacuare a aerului viciat.


La restul aspiratoarelor „traditionale" aerul refulat revine in spatiul aspirat, turbioneaza aerul din camera si repune in miscare tot praful sedimentat cu mare greutate in locurile inaccesibile, ducand astfel la pastrarea in aer a unor microparticule de praf foarte nocive pentru sanatate.



SISTEMUL DVS. IMUNITAR VA V-A MULTUMI!

Plamanii nu vor inspira praful fin, acarienii, polenul si bacteriile, sau sporii ciupercilor, urechile Dvs. Nu vor suporta zgomotul asurzitor si insuportabil al aspiratoarelor traditionale, iar coloana Dvs. vertebrala nu va mai fi supusa caznei de carare a aspiratorului cu furtun cu tot pe scari sau din loc in loc.



RENTABIL

Nu exista argumente in afara pretului prea mare ce ar putea sustine inoportunitatea achizitionarii unui sistem central de aspirat praf.

Exista insa solutii pentru toate buzunarele incepand de la cca. 689 Euro inclusiv TVA pentru un sistem complet, cu toata tubulatura, dozele de aspiratie, accesoriile si aspiratorul central Made in SUA, CANADA sau SUEDiA. Garantia 5 ani !



ESTE O INVESTITIE UNICA IN VIATA !

Cine are deja un asemenea aspirator nu v-a mai cheltui niciodata cu altul.



CU TOATE ACESTEA NU ORiCiNE iSi POATE PERMiTE UN ASEMENEA SiSTEM ! Doar aceeia care se gandesc din timp si prevad un asemenea sistem atunci cand isi construiesc casa. Atunci e oportun si totodata deosebit de RENTABiL!

Ulterior este mult mai costisitor si mai greu de gasit solutii..



SILENTIOS

Toate aparatele sunt temeinic izolate acustic! Daca se mai pleaca si de la faptul ca unitatea centrala se monteaza in pivnita, garaj sau debara, atunci v-a deveni limpede, de ce in timp ce aspiram, noi sau alti membrii ai familiei vorbesc la telefon, se uita nestingheriti la televizor, iar copii sau batranii casei isi fac somnul de dupa masa. Animalele de casa vor aprecia si ele calitatile unui aspirator central silentios.



COMOD

Cu furtunul usor ca pana si lung de 9 m introdus in oricare doza de aspirare ajungeti cu usurinta in toate colturile, la tavane, pereti inalti, lustre.



SIGUR

Un sistem central de aspirat praf este sigur fata de copii! Daca din greseala s-ar aspira vreodata mici parti de jucarii, atunci in mod normal cotul scurt de siguranta din spatele dozei de aspirat ar impiedica patrunderea acestor obiecte in instalatie. Daca piesa ar fi atat de mica incat ar trece de acest element de siguranta atunci aceasta ar putea fi recuperata din recipientul de praf al aspiratorului central.



PRECAUT

Daca din greseala ati aspira o cantitate neglijabila de lichide, atunci in caz normal aceasta s-ar evapora in interiorul tubulaturii datorita vitezei foarte mari a fluxului de aer inainte sa ajunga in aparatul central. Cenusa / alte reziduri grosiere se vor aspira principial numai prin intermediul unui separator.



SE MONTEAZA USOR!

Tubulatura si aspiratorul central de praf e simplu de montat atunci cand casa e in faza de constructie. Pentru exemplificarea montajului consultati instructiunile de montaj.

De regula se leaga aspiratorul de o coloana verticala din care se ramifica la fiecare nivel alte conducte orizontale spre dozele de aspirare situate strategic astfel incat toata suprafata utila a cladirii sa poata fi aspirata.

O clapeta de evacuare se monteaza la capatul conductei de refulare a aerului viciat pe peretele exterior al casei sau garajului, ce iese din unitatea centrala, si care se deschide in momentul functionarii respectiv se inchide gravitational de la sine in momentul in care nu se mai sufla aer viciat pe conducta.

Aparatul central si dozele de aspiratie sunt legate cu un conductor de 24 V, inofensiv pentru copii daca ar umbla cu degetutele la aceste doze.

Componentele din PVC ale tubulaturii se lipesc cu un adeyiv special care declanseaza o reactie chimica, care aproape ca sudeaza una de alta capetele tevilor. Prin aceasta piesele tubulaturii de aspirat vor fi nu doar stabil asamblate, ci se va atinge o etanseitate absoluta.

Pentru montarea unui sistem central de aspirat praf cu 4-5 doze de aspirat intr-o cladire noua calculati 8 ore.



NU NECESITA CONSUMABILE SI INTRETINERE

Un aspirator central de praf nu necesita consumabile. Filtru textil din interior e lavabil si aparatul nu necesita intretinere! Toate modelele necesita doar o golire de pana la 2-3 ori pe an a recipientului de praf.