Glee la Globurile de Aur

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2802

Voteaza & Distribuie

Descriere

In Glee, profesorul de spaniola Will Schuester (Matthew Morrison) isi reinnoieste pasiunea pentru muzica prin infiintarea unui club de muzica, formati din tot felul de inadaptati sociali, dar talentati: majoreta-sefa care a ramas insarcinata, durul liceului care intotdeauna are probleme cu conduita, o tanara excesiv de zeloasa, un baiat in scaun cu rotile, un homosexual, parasutele scolii etc. Elevii lui se dovedesc a fi perfectionisti, insa foarte nepopulari, iar colegii lor ii reneaga pentru apartenenta lor la acest club de canto. Pe masura ce episoadele se succeda, Will divorteaza de sotia sa, unii dintre ele se gandesc sa faca sex pentru prima data, iar altii isi urmaresc interesele din dragoste - toate acestea printre numere superbe de cantec si dans.

Glee a fost marele castigator anul acesta la Globurile de aur, la categoria TV, luand acasa premiul pentru cel mai bun serial de comedie, precum si cel pentru cel mai bun actor in rol secundar, Chris Colfer, si cea mai buna actrita in rol secundar, Jane Lynch.

Dupa ce Chris a fost anuntat castigator pentru rolul lui Kurt Hummel, un adolescent homosexual, Jane a castigat Globul pentru rolul Sue Sylvester, antrenoarea agresiva a majoretelor.

In timp ce cei doi au iesit triumfatori, actorii principali Lea Michele si Matthew Morrison nu au reusit sa le calce pe urme. Iata-i pe cativa dintre actorii din Glee pe covorul rosu la Globurile de Aur 2011.