Cum sa ne interpretam visele?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari3614

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fie ca ai avut un cosmar terfiant sau un vis din care iti pare rau ca te-ai trezit, visele pot fi interpretate chiar de tine. Dictionare de vise si explicatii si strategii de interpretare a viselor care deslusesc sensul simbolurilor aparute in vis exista cu nemiluita. Exista persoane care recurg la ghicitoare care mai de care mai pricepute pentru a intelege semnificatia viselor. Insa cea mai bun metoda de interpretare a viselor este cea construita pas cu pas chiar de tine.

1. Asterne-ti visul pe foaie

Imediat dupa te-ai trezit, cand visul este inca proaspat in memorie, noteaza-ti pe o foaie toate detaliile pe care ti le amintesti. In timp ce scrii, asigura-te ca nu te deranjeaza nimeni si nimic, pentru a nu-ti pierde concentrarea. Ideile nu trebuie sa fie cursive, sa respecte reguli de ortografie si caligrafie, ci doar sa fie transpus totul pe hartie.

2. Citeste-ti visul cu voce tare

Dupa ce ai notat si cel mai mic detaliu, citeste cu voce tare tot ce e pe foaie. Ideea e sa te aduni si sa te concentrezi astfel incat sa revii in starea in care erai pe durata visului.

3. Retraieste visul

Concentrandu-te intens vei reusi sa retraiesti o parte din senzatiile pe care le-ai avut in timpul visului. Ia din nou pixul in mana si descrie, cat mai pe larg, ce sentimente te incearca, fie ca e vorba de rivalitate, invidie, gelozie, usurare, frustrare, dorinta, dragoste sau impacare.

Dupa ce ai notat si asta, reciteste totul si vei vedea ca incepi sa intelegi mai mult din visul tau! Mizeaza pe faptul ca autoanaliza va oferi cel mai bun sens unui simbol cu care te-ai confruntat in visul tau.