Cum sa incepi o afacere profitabila in domeniul curateniei

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Foarte multe persoane au pareri impartite cu privire la afaceri in curateniei de birouri. Munca in acest domeniu este in general considerate ca fiind una foarte prost platita si de scurta durata. Nu trebuie sa fii un absolvent de facultate ca sa golesti cosurile de gunoi si cea mai mare parte din angajatii care realizeaza servicii de curatenie sunt platiti foarte prost.

In schimb, proprietarul firmei private de curatenie, acela care a stabilit pretul, ia o suma fixa in fiecare luna. De obicei se ajunge undeva la 40$ per serviciu de curatenie, pentru o ora de munca. Cand detii propria companie de curatenie profesionala, esti considerat a fi un antreprenor de curatenie. In afacerea de curatenie birouri, cu cat faci mai multe contracte cu atat mai multi bani vei face. Este destul de des intalnit sa muncesti part time si sa fii platit full time in acest tip de afacere si oricine poate s-o faca.

Curatenia este o afacere mare. Industria curateniei in general, genereaza peste 10 milioane de euro in fiecare an in Romania si tu poti avea o mica parte din aceasta suma. Din toate tipurile de curatenie, serviciile de curatenie in birouri sunt cireasa de pe tort.

Smart Clean - Firma Curatenie Profesionala