Proiectul Tivodar - Aniversare 5 + 5

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMiercuri 9 octombrie 2019
Vizualizari630

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 24 si 25 octombrie sărbătorim 5+5 ani de Proiectul Tivodar prin doua concerte-eveniment într-un spațiu special: unteatru.

În Octombrie 2009 publicul a făcut cunoștință pentru prima oară cu Proiectul Tivodar. Au urmat cinci ani intenși în care trupa a cântat pe mai toate scenele importante de club, atât în București cât și în țară. Începându-și aventura pe scenele festivalurilor de folk, echipa s-a transformat de-a lungul celor cinci ani, optând pentru un format acustic/blues/progressive unic în peisajul muzical al acelor ani.

După un efort creativ însemnând un an de înregistrări şi un demers financiar sprijinit inclusiv de prietenii trupei prin crowdfunding, albumul "Autoportret", a fost lansat în primăvara lui 2014. Materialul a fost lucrat atent şi produs la standarde tehnice de excepţie, beneficiind și de ajutorul lui Andrew Mitchell, un inginer de sunet american nominalizat la premiile Grammy pentru munca sa de mastering. Tirajul în format fizic al albumului a fost epuizat încă din 2014, în acest moment discul poate fi ascultat și descărcat de pe majoritatea platformelor de streaming. Parte din piesele de pe album, alături de înregistrări live ale trupei, pot fi accesate și pe canalul de YouTube al Proiectului Tivodar.

Inițial strâns unită într-un efort creativ al cărui scop era apariția materialului numărul 2, echipa a luat o pauză și fiecare din cei șapte membri au explorat direcții noi, evoluând în egală măsură uman și muzical. Căutarea celui mai bun sound continuă, dar aniversarea primilor zece ani de la apariția formației e prea importantă pentru a fi ignorată. Prin urmare, Proiectul Tivodar își dorește să iasă din umbră pentru o serie de concerte speciale, o aniversare 5+5.

Formula de scenă pentru spectacolele aniversare:
Ștefan Tivodar (voce, chitară)
Alex Nichita (vioara, chitară)
Ioana Purcărea (voce)
Alex Neagu (percuții)
Alex Cismaru (chitară)
Alexandru Grăjdeanu (violoncel)

Biletele pentru primul spectacol, programat pe 24 Octombrie 2019, s-au epuizat în timp record. La cererea publicului, un al doilea eveniment a fost anunțat pentru data de 25 Octombrie 2019. Un număr limitat de bilete pentru cel de-al doilea concert sunt încă disponibile pe platformele MyStage.ro si TomTix.ro

Preț bilet: 35 lei.