Cum sa arati bine intr-o fotografie

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to, fotografie
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari5284

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand a fost ultima data cand te-ai vazut intr-o fotografie si nu ti-ai dorit sa arati mai slaba, mai fericit/a sau mai atragator/oare? Majoritatea oamenilor nu stiu cum sa stea in fata aparatului foto la fel ca un fotomodel, dar fotogenia nu le este rezervata doar celor mai faimoase modele din lume. Toti putem invata cum sa aratam bine intr-o fotografie urmand cateva sfaturi simple:

Relaxeaza-te

Daca privesti apartul foto ca pe un dusman, vei fi mereu nemultumit de fotografiile in care apari. Invatand cum sa te porti natural in fata obiectivului, faci primul pas in a arata spectaculos in poze. De obicei, oameni fotogenici se simt in largul lor cand sunt filmati sau pozati. Odata ce ai invatat cum sa te relaxezi, zimbetul va veni de la sine. Un zambet relaxat incepe prin plasarea limbii in spatele dintilor. Facand acest lucru fata se va relaxa si va reduce efectul unei priviri in crucis. In fotografiile in care apari cu totul, tine-ti bratele usor departate de corp. Daca esti tensionat si le mentii lipite de tine, rezultatul va fi departe de a fi pus in rama.

Nu exagera

Acest lucru este valabil pentru orice cand vine vorba de o fotografie reusita.

* Imbracamintea: cu cat ai mai putine accesorii, cu atat mai bine. In general, e bine sa eviti purtarea hainelor cu imprimeuri sau modele ostentative. Cand vine vorba de culori, ramai la doua tonuri complementare. Nu purta un curcubeu de nuante luminoase daca vrei o poza frumoasa.

* Machiajul: daca poza e un portret, fii blanda cu fata ta. Un pic de luciu de buze, putin rimel, anticearcan si un dram de fard te va face sa arati natural. In schimb, pentru pozele unde chipul nu este in prim plan, poti sa folosesti nuante mai puternice si sa accentuezi privirea sau buzele. Dar nu amandoua.

* Parul: Parul cu volum va arata chiar mai mare in fotografii, in special in cazul in care poza este facuta dintr-un unghi lateral. Cand nu stii cum e mai bine, tine-ti parul departe de fata pentru a expune cat mai mult posibil.