Unica Sport Romania

Unica Sport Romania

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Gara Herastrau, nr. 4 D
Telefon
0740406090
Social links
Categorie
Sali de sport
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
969

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unica Sport Romania Bucuresti

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport săli de sport, dintre care una în București, lansata in Septembrie, 2016.

Prețul abonamentelor de grup la Unica Sport România incepe de la 150 lei/ lună și cuprinde: intrări nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr, accesorii sportive etc.

Suplimentar, abonații pot opta pentru ședințe cu nutriționistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe private de fitness, masaj, yoga.

În cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorita metodei proprii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Orar

Luni - Vineri: 7:00 - 21:30

Filtre

Dotari: Sala de fitness