Final Distribution

Final Distribution

Detalii

Adresa
Baicoi, Strada 9 Mai, nr. 75
Telefon
0244260140, 0725081680
Fax
0244260145
Web
https://www.gerard.com.ro
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Descriere

Final Distribution Baicoi

Final Distribution SRL este o societate multinationala ce are ca obiect principal de activitate importul si distributia sistemelor de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala. Suntem reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei AHI Roofing (Noua Zeelanda). Acesta este lider mondial in domeniul tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala.

Final Distribution detine peste 70% din piata romaneasca de tigle metalice cu acoperire din roca naturala. Brandul Gerard reprezinta calitatea garantata a AHI Roofing din Noua Zeelanda, inovatorul tipului de tigla metalica Alu Zinc cu acoperire din piatra naturala. Prin cele patru tipuri de profile (Heritage, Classic, Shingle si Shake), Gerard acopera o paleta arhitecturala bogata, conferind aspect natural si placut invelitorilor.

Final Distribution este de asemenea reprezentant exclusiv pentru Romania al membranelor pentru acoperis Delta. In aceasta categorie se inscriu folii anticondens si bariere de vapori pentru orice tip de invelitoare, precum si o gama foarte larga de accesorii de lipire si benzi de etansare.

Filtre

Materiale de constructii: Acoperisuri - tigla