Cabana Stana Tarle

Cabana Stana Tarle

Detalii

Telefon
0727896088, 0720722910
Web
http://www.stanatarle.ro
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 5 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1127

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cabana Stana Tarle din Sinaia

Într-un cadru unic de excepţie al staţiunii Sinaia, la 1600 m altitudine, în intersecția dintre pârtiile de schi “Drum de Vară” și “Târle”, departe de agitaţia urbană, găseşti Cabana „Stâna Târle”.
Mirosul de cetină şi răşină, priveliştea minunată ce se desfăşoară oriîncontro priveşti, aerul puternic ozonat şi liniştea întreruptă doar de cântecele păsărilor, te scot în afara timpului şi te introduc într-un cadru de poveste. Aici, în locul în care timpul nu a stricat nimic, Cabana „Stâna Târle” îşi etalezează arhitectura interesantă, amestec perfect între modern şi rustic, putând concura cu succes cabanele din Austria, Elveţia sau din alte staţiuni europene.
Cabana „Stâna Târle” este o cabană luxoasă care privește liniștită spre Munții Baiului. Îmbinarea de piatră şi lemn, de vechi şi nou creează o atmosferă intimă şi rafinată.
Simţi nevoia să te destinzi?
Regăseşte-ţi calmul în mijlocul unui cadru special creat pentru relaxarea ta cu o terasă exterioară, un loc de belvedere spre Munţii Baiului, jacuzzi şi living cu bibliotecă şi şemineu.
Doreşti să îţi primeşti invitaţii într-un cadru special?
Terasa şi livingul îţi permit să organizezi petreceri (aniversări, logodne, cine de afaceri., momente de convivialitate alături de angajaţii firmei tale etc). Profită de intimitatea şi confortul celor 5 camere cu sală de baie proprie.
Pentru cei activi, mici şi mari...
O serie de activităţi montane care îţi testează limitele se pot desfăşura în împrejurimile Cabanei „Stâna Târle”: drumeţii, alpinism, tiroliană, rapel, mountain-bike, orientare montană, snowmobil.