Există câștig pe termen lung la păcănele?

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareVineri 25 iunie 2021
Vizualizari492

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ți-ai dori să începi să trăiești numai din veniturile de la păcănele, există o posibilitate dacă știi ce strategii să aplici. Acest stil de viață nu este pentru toată lumea, însă dacă ești motivat și dispus să înveți cum sa castigi la pacanele vei avea rezultate. Desigur, ar fi bine să te și pricepi un pic la matematică.
1. Strategia Martingale
Strategia Martingale merge pe principiul că după orice pariu la care ai pierdut, trebuie să dublezi miza și să pariezi din nou. Vei continua în acest ritm până când vei câștiga la unul dintre pariurile plasate. Prin suma pe care o vei câștiga îți vei achita toate pierderile din pașii precedenți. Această strategie merge cel mai bine la jocurile de ruletă, unde există două variante de câștig și tu alegi doar una dintre ele. În alte circumstanțe nu este recomandat, iar la jocurile online ar fi foarte bine să tii cont de faptul că algoritmii și scripturile din spatele jocului sunt capabili să îți depisteze strategia și să te învingă.
2. Aceeași strategie la mai multe cazinouri
De exemplu, poți juca simultan la Unibet și la Sportingbet la un joc de ruletă. Pentru Sportingbet alegi roșu, iar în cazul în care ai pierdut, joci negru la Unibet cu o miza dublă. Au existat situații când această strategie a funcționat, însă nu te poți baza doar pe câteva situații favorabile. În funcție de bugetul de care dispui, în cazul în care ai pierdut de 5 ori și ai folosit strategia Martingale, cel mai probabil ai pierdut suma investită înmulțită de 32 de ori. În aceste circumstanțe, cel mai bine este să îți verifici bugetul și să fii sigur pe ce anume pariezi. Experții recomandă să investești sub 10% din venitul tău lunar, pentru a evita să cazi pradă jocurilor de noroc.
3. Optează pentru cazinourile offline
La ora actuală s-a demonstrat că este mai rentabil să joci la jocurile de noroc online, datorită payout-ului ridicat. Cazinourile, barurile și casele de pariuri au un payout de maxim 60%, pe când cazinourile online ajung la 95%. Motivul se datorează numărului de jucători care pot accesa serviciile simultan. La jocurile online singurele investiții sunt pe partea de infrastructură și scripturi, licențe și aplicații, pe când la un bar cu păcănele, algoritmii sunt gândiți în așa fel încât să poată face profit pentru locația în sine, în funcție de numărul jucătorilor. În concluzie, taxele sunt mai mari dacă joci offline, pentru că experiență în sine implică mai multe costuri din partea organizatorilor.
4. Folosește cu încredere bonusul de primă depunere
Atunci când îți faci cont la orice platformă de jocuri online primești un bonus de bun venit. De cele mai multe ori acesta este echivalentul sumei depuse de tine. Cu cât depui mai mult, cu atât este mai mare bonusul. După ce rulezi suma de câteva ori poți să îți retragi bonusul și astfel te poți bucura de el. În final, banii aceștia îi primești gratis și rulându-i nu ai nimic de pierdut. Fiind o bună modalitate de a te motiva să afli mai multe despre jocurile disponibile și posibilitățile de a face profit, poți investi mai mult timp pentru a depista o variantă de câștig constant numai din bonusuri de bun venit.