Zilele Tehnice Studentesti

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
113

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele Tehnice Studentesti® -Timisoara

In perioada 9-16 mai 2010 Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica Timisoara, organizeaza cea de-a XIV-a editie a Conferintei Internationale "Zilele Tehnice Studentesti®", Timisoara. Festivitatea de deschidere are loc luni, 10 mai 2010, incepand cu ora 9:30, in amfiteatrul 150 din Facultatea de Mecanica din Timisoara. Partenerii acestui eveniment sunt Universitatea Politehnica Timisoara si Facultatea de Mecanica din Timisoara.

Eveniment organizat in colaborare cu RATT, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, LSFETC, sponsori fiind Full Print Banat, Hellenic Coca-Cola.

Conferinta Internationala "Zilele Tehnice Studentesti®" este o actiune cu traditie in centrul universitar Timisoara dar si pe plan national si international, reunind pe parcursul celor doisprezecezece editii desfasurate pana acum, studenti si cadre didactice de la majoritatea universitatilor tehnice din Romania si din strainatate, fiind promotorul unor actiuni similare in centrele universitare din tara.

In editia din acest an dorim sa oferim participantilor atat din tara cat si din strainatate posibilitatea de a interactiona, de a-si prezenta activitatile stiintifice, de a schimba opinii intr-un mediu agreabil, prin urmatoarele activitati:

Sesiune de comunicari stiintifice
Concursuri profesionale
Seminarii de informare si orientare in cariera
Vizite in cadrul facultatilor
Workshopuri
Activitati social-culturale
Dezbateri
Excursie cu obiective tehnice si turistice


Eveniment finantat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT).

Parteneri media: Tvt89, 24FUN, Studentie.ro, Timis Express, Agenda, Evenimente studentesti, timisoreni.ro, inoras.ro, e-timisoara.info, Timis Online, TeleU, RadioM, Curier Studentesc.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: http://www.lsfmt.ro/zts .