You are my life

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
154

Voteaza & Distribuie

Descriere

You are my life

Asociatia Culturala TGP invita publicul timisorean la concertul extraordinar de gospel You are my life, cu care se va incheia cea de-a IX-a editie Timisoara Gospel Project, in premiera cu doua reprezentatii. Cele doua concerte vor avea loc la Sala Capitol, sambata, 8 iunie, la ora 20.00 si duminica, 9 iunie la ora 19. Intrarea este libera, dar se accepta donatii pentru Centrul de Ingrijire Paliativa de tip hospice „Casa Milostivirii Divine" (www.hospice-timisoara.org).


Timisoara Gospel Project este „o aventura muzicala pusa in slujba unei cauze bune", un concert caritabil pregatit intr-o singura saptamana de peste 100 de coristi amatori entuziasti si instrumentisti profesionisti recunoscuti, care canta pro bono, animati cu totii de spiritul TGP, „Talent, Generozitate, Pasiune". Anul acesta band-ul va reuni muzicieni din generatii si zone muzicale diverse: Petre Ionutescu (trompeta, clape), Marcelle Poaty-Souami (pian), Kajtar Arpad (chitara), Mihai Moldoveanu (bas), Sergiu Catana (tobe).
Conducerea muzicala ii apartine lui Dominic Samuel Fritz, fondatorul Timisoara Gospel Project si presedintele Asociatiei Culturale TGP, care vine special pentru acest proiect din Germania in fiecare an. „Asteptati-va la voci de solisti descoperite printre coristi, care va vor surprinde, solouri instrumentale care va vor incanta si un cor imens de „oameni cu muzica in sange si un strop de nebunie", care vor ridica sala in picioare. Fiti pregatiti pentru o muzica ce va atinge sufletul, va misca pana la lacrimi si va starneste sa strigati de bucurie si sa dansati impreuna cu noi", ne-a declarat dirijorul.
Corul va oferi o mica avanpremiera cu cateva piese a cappella miercuri, 5 iunie, in direct la TVR Timisoara la emisiunea „Ora regiunii", la ora 20.30.
Mai multe informatii despre Asociatia Culturala TGP si proiectele sale se gasesc pe site-ul www.asociatia-tgp.ro