Wellness Show 2015

Detalii

Web
http://wellnessshow.ro/
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
424

Voteaza & Distribuie

Descriere

WELLNESS SHOW – evenimentul de fitness al anului a dat startul inscrierilor
  • Conventia FIT4U Move On Fitness Planet – aduce cei mai in voga instructor ai momentului -

La inceput de octombrie, lumea buna a fitness-ului isi da intalnire la WELLNESS SHOW - Targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala.
Desfasurat intre 1 si 4 octombrie la ROMEXPO, evenimentul isi propune sa reuneasca cele mai importante companii din domeniu fiind in acelasi timp un eveniment dedicat specialistilor, dar si publicului larg.
Gadget-uri si programe noi de antrenament
Pentru ca domeniul fitness-ului este unul in continua evolutie, WELLNESS SHOW va aduce in fata vizitatorilor cele mai performante echipamente si gadget-uri menite a-si gasi locul in salile de sport.
In schimb, pentru cei care vor sa faca miscare acasa sau in aer liber, la WELLNESS SHOW pot fi gasite tipurile de antrenament potrivite, astfel incat rezultatele sa apara in cel mai scurt timp.
Tot in cadrul acestui eveniment, sportivii de performanta dar si cei aflati la inceput de drum, pot afla noutatile in materie de suplimente si diete care sa ajute la refacerea musculara si sa sporeasca rezultatele in timpul antrenamentelor.
WELLNESS SHOW s-a impus an de an ca fiind cel mai important eveniment dedicat fitness-ului si nutritiei. Pentru 2015 ridicam stacheta si conturam deja o editie a WELLNESS SHOW ce va uimi vizitatorii, devenind un pol de atractie pentru specialistii fitness-ului si pentru publicul larg, iar efectele acestui eveniment se vor resimti intr-o stare de bine si forma maxima a practicantilor sportului.“ declara Camelia Buda, Director General, EUROEXPO
Cea mai mare Conventie de Fitness din Balcani
Asa cum si-a obisnuit publicul, in cadrul WELLNESS SHOW va avea loc si de aceasta data Coventia FIT4U: Move on Fitness Planet. Evenimentul aduce la start 26 de instructori de top din Romania si Rusia, Franta, Italia, SUA, Grecia, Spania, Norvegia si Columbia, ce vor energiza participantii pe 3 si 4 octombrie.
Per Markussen, Julio Papi, Sasha Oshkin, Morgan Moreau, David Stauffer, Dimitris Gourgous, Kinga Sebesteyn, Herman Melo si multi, multi altii vor oferi antrenamente explozive, pline de energie si voie buna.
Pentru 2015 nu ne lasam mai prejos si pregatim cea mai mare intalnire a instructorilor romani si straini – in cadrul Conventiei Fit4U: MoveOn Fitness Planet. Peste 10 presenteri internationali si o parte dintre profesionistii fitness-ului din Romania, peste 100 de ore de masterclass-uri, workshop-uri si seminarii – toate timp de patru zile antrenante la WELLNESS SHOW. Va fi cu adevarat un show exploziv, plin de energie, captivant, unic!” adauga reprezentatii MoveOn Fitness Education
Despre Eveniment
WELLNESS SHOW este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.
PROGRAMUL DE VIZITARE:
  • 1 – 3 octombrie 2015, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 4 octombrie, intre orele 10:00 – 16:00
ROMEXPO
ACCES VIZITATORI: – POARTA A, B (B-dul Expozitiei), C si D
Tarif bilet de acces: 10 RON
Pentru mai multe detalii despre eveniment si programul Conventiei Fit4U Move on Fitness Planet, accesati:www.wellnessshow.ro