Un alt fel de Cabaret

Un alt fel de Cabaret

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
366

Voteaza & Distribuie

Descriere

“UN ALT FEL DE CABARET” în turneu naţional!

Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Florin Botiş, Monica Davidescu şi Ozana Barabancea pornesc în turneu naţional cu „Un alt fel de cabaret,” spectacolul grandios ce are la baza un concept unic în România!
Programul turneului este următorul:

7 martie Bucureşti – Palatul Naţional al Copiilor
14 martie Iaşi – Teatrul Naţional
15 martie Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor
21 martie Timişoara – Opera Naţionala Română
22 martie Slobozia – Casa de Cultură
23 martie Craiova – Teatrul Naţional
28 martie Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor
29 martie Focşani – Sala Ateneu
11 aprilie Cluj Napoca – Opera Naţionala Română
12 aprilie Braşov - Centrul Cultural Reduta
18 aprilie Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor
19 aprilie Buzău – Sala Consiliului Judeţean

Spectacolul aduce în prim plan o poveste ce pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă pentru a prelungi existenţa instituţiei, lansând un nou spectacol – un amplu cabaret.

Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că ca teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa zi partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca spectacolul să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte, cu şi pentru bărbaţi. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui ii va da creditul sau.

Acţiunea se desfăşoară pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România: spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” - prin ceea ce vede de obicei publicul, adică spectacolul în sine, contruit din replici, cântece şi momente coregrafice. Însă perspectiva nu se opreşte aici: printr-o abordare regizorală şi scenografică inovatoare, cei prezenţi vor putea arunca o privire şi in culise, acolo unde specatorii nu au acces în mod obişnuit. Astfel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actriţelor, vor cunoşte dificultăţile finaciare ale unui teatru şi vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea şi viaţa actorilor din spatele scenei.

Aşadar, nu pierdeţi un spectacol în care veţi cunoaşte savoarea dulce a luminilor rampei, dar şi drumul anevoios ce trebuie străbătut până acolo.