Trupa byron canta la Mogosoaia pe 15 august in cadrul festivalului Zilele Brancovenilor

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
230

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa byron va concerta luni, 15 august, incepand cu ora 19.30 in cadrul festivalului cultural Zilele Brancovenilor desfasurat la Palatul Mogosoaia. Cei cinci membri ai formatiei vor interpreta atat piese cunoscute de pe albumele Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si "vechi piese noi" de pe cel mai recent album, Perfect. Lansat in februarie, Perfect contine un numar de 16 adaptari ale unor piese romanesti, reinterpretate in varianta byron. La inregistrarea albumului au mai participat, printre altii, Nae Caranfil, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Virgil Iantu, Raul Kusak, Cristian Soleanu si Cyfer.

Urmatorul material al trupei, DVD-ul live filmat toamna trecuta la peste 100 de metri sub pamant in Salina Turda, se afla in etapa de post-productie si urmeaza sa fie lansat in curand. In acest timp trupa lucreaza deja la piese noi pentru urmatoarele doua albume de studio.

Palatul Mogosoaia este o cladire istorica construita de catre Constantin Brancoveanu, in stil arhitectural romanesc renascentist sau stil brancovenesc. Anul acesta, pe 15 august, se implinesc 297 de ani de cand Constantin Brancoveanu a fost executat la Istanbul, impreuna cu cei patru fii ai sai. Deoarece data de 15 august este foarte importanta in istoria Palatului Mogosoaia va fi marcata printr-un festivalul cultural - Zilele Brancovenilor, manifestare organizata de catre Centrul Cultural Palatele Brancovenesti.

Va asteptam asadar la concertul byron de la Palatul Mogosoaia, pe 15 august, incepand cu ora 19.30.

Trupa byron este compusa din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Vlad Bolborea (tobe).