Travka Live Tour - Vreau sa simt praga

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
495

Voteaza & Distribuie

Descriere

RadioLynx.ro prezinta TRAVKA LIVE TOUR / Vreau sa simt Praga / un album acut senzorial si violent colorat.

Asa cum va promiteam la inceputul saptamanii trecute, revenim cu informatii legate de Travka Live Tour - turneul national de promovare al celui mai recent album Travka - „Vreau sa simt Praga”, album ce a fost descarcat gratuit de pe site-ul www.radiolynx.ro de peste 10 000 de utilizatori.

In premiera, evenimentul este sprijinit de posturile de radio locale, membre ale LocAll FM - Asociatia Nationala a Radiourilor Locale din Romania.

Vreau sa simt Praga - un road-movie muzical, un album prin definitie alternativ cu accente reggae, jazz, electro, punk-rock in care elementele isi gasesc tonul prin forta si adevarul mesajului transmis de versuri si sunet.

Vreau sa simt Praga - un album compus, inregistrat si masterizat in Bucuresti, un album de maturitate stilistica, o poveste din unsprezece piese, cu caini, cai, balene si dorinte nascute undeva intre Universitate si Piata Romana, o poveste care isi schimba destinatia in functie de “dorinta fiecarui om cu dorinte”.

O mostra pura de rock alternativ abraziv. Instrumental corect si curat lucrat, simetric si bine supradozat, cu tushe rotunde de acordeon insinuate printre chitarele ritmice. Un album care induce stari duale, contradictorii: latent/izbucnit, launtric/turbulent, liric/revoltat; cu un vers balansat intre halucinant-nevrotic si lucid post-sevraj.

Vreau sa simt Praga - un album acut senzorial si violent colorat.

Alaturarea RadioLynx.ro si TRAVKA nu este deloc intamplatoare: RadioLynx.ro promoveaza, prin emisiunea Antidot, realizata de catre Viorel Grecu, in fiecare luni intre orele 22.00 - 24.00 tot ce e nou la nivel muzical alternativ la noi in tara. Antidot este o emisiune dedicata exclusiv scenei rock alternative din Romania. Un demers pe care il consideram mai mult decat necesar, daca ne gandim ca avem de-a face cu un fenomen cat se poate de viu si de dinamic, chiar daca putin mediatizat inca.

„Alternativii au gasit insa o modalitate de promovare care li se potriveste foarte bine si in plus este foarte eficienta! Ai ghicit, este vorba despre internet. Avem blog-uri, forumuri, site-uri precum myspace.com, iar acum avem si emisiunea Antidot, la RadioLynx.ro. Aici puteti auzi informatii legate de toate evenimentele din bransa, ca si interviuri cu membrii trupelor, dar, mai ales, poti asculta foarte multa muzica. In caz ca nu esti printre cei aflati la curent cu fenomenul, s-ar putea sa ai mari surprize. Suna bine rock-ul romanesc...la RadioLynx.ro” Viorel Grecu, realizator Antidot.

Mai jos puteti gasi calendarul concertelor TRAVKA pe care RadioLynx.ro, alaturi de partenerii media ai evenimentului - 24 FUN, www.port.ro, www.feeder.ro, www.metalhead.ro, www.muzicabuna.ro, www.bestmusic.ro, si, desigur, LocAll FM (Asociatia Nationala a Radiourilor Locale din Romania) il prezinta la finalul acestui an:

• Cluj - vineri, 16 noiembrie, Club Roland Garros
• Buzau - duminica, 18 noiembrie, Club T’essence
• Timisoara - miercuri, 21 noiembrie, Club BUNKER
• Deva - joi, 22 noiembrie, Club John’s
• Lugoj - vineri, 23 noiembrie, Music Pub
• Resita - sambata, 24 noiembrie, Rock Cafe
• Constanta - vineri, 30 noiembrie, Phoenix Club
• Pitesti - vineri, 7 decembrie, Club Hush
• Brasov - sambata, 8 decembrie, Club Scena
• Campina - vineri, 14 decembrie, Club Live
• Bucuresti - sambata 15 decembrie, ora 19:00, Club B 52

• Suceava - joi, 20 decembrie, ora 21, Club 60
• Iasi - vineri, 21 decembrie, ora 21, Club Hands

* ora de incepere a concertelor este 21.30
* restul locatiilor vor fi anuntate ulterior