Targ de Pasti

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
342

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sfintele Pasti sunt o sarbatoare a innoirii si a iubirii. Prin traditie, la romani, copiii sunt imbracati cu haine noi, iar cei mari fac daruri atat celor din familie cat si cunoscutilor si prietenilor.


Iata de ce World Trade Center Bucuresti organizeaza in perioada 9-12 aprilie un Targ de Pasti in World Trade Plaza - singurul targ de anvergura cu acest profil deschis in Bucuresti in aceasta perioada.


Vor fi oferite cumparatorilor decoratiuni de Pasti, cadouri si suveniruri, obiecte pentru decoratiuni interioare, obiecte din cristal, sticla, lemn, trestie si bambus, pietre semipretioase, piatra, marmora, metal, piele, carton, papier maché, cadouri de protocol, obiecte lucrate si pictate pictate manual, artizanat, olarie si ceramica, icoane, obiecte de arta din bronz, cupru, alama si fier forjat, bijuterii si casete pentru bijuterii, cosmetice, confectii pentru femei si copii, articole din piele si blana, marochinarie dulciuri, jucarii si jocuri pentru copii si nu in utlimul rand produse gastronomice specifice de pasti (cozonaci, pasca, etc.).


Va stam la dispozitie cu 400 de mp spatiu expozitional, sali de conferinta, restaurante, cafenele, precum si cu toata solicitudinea echipei noastre, care va va acorda asistenta manageriala pe tot parcursul evenimentului, in orice problema.


Va invitam sa va inscrieti la Targul de Pasti, completand formularul de participare anexat, sau sa fiti partenerii nostri in organizarea evenimentului, alegand unul dintre pachetele de parteneriat anexate.


Va rugam sa ne transmiteti formularul de participare completat pe fax 021.319 1219 sau e-mail dana.lizac@wtcb.ro - pana cel tarziu 15 martie 2009.


Persoana de contact Dana Lizac, Tel: 021.202 4317.