T4T - Festivalul Theater For Teenagers

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
912

Voteaza & Distribuie

Descriere


Festivalul T4T de teatru in limba engleza pentru adolescenti ajunge in anul 2009 la cea de-a 11-a editie! Va invitam sa luati parte ca spectatori sau ca posibili participanti la editia aceasta de T4T, organizata in parteneriat cu Teatrul National din Timisoara, Consiliul Judetean Timis si Consiliul Local.

Festivalul va avea loc in Timisoara intre 11-17 aprilie 2009; vor participa aproximativ 12 trupe din Romania si o trupa internationala.


Aria de comunicare a asociatiei AT4T revine cu noutati legate de personalitatile si persoanele care vor lua parte la cea de-a 11-a editie a T4T-ului, festival de teatru in limba engleza pentru adolescenti.

Trupele participante s-au stabilit ca fiind urmatoarele:

A.C.T. – Bacau, All the Same – Timisoara, Atelierul de Teatru – Botosani, Black Juice – Brasov, Brainstorming – Bucuresti, Heavenly Hell – Timisoara, Hooleelogans – Timisoara, The Knockers – Suceava, Morphia – Craiova, Nobodys Group – Bacau, Sigma Art – Bucuresti, Teen Act - Piatra Neamt.

Anul acesta, pe langa trupele participante in concursul efectiv, respectiv cele care intra in jurizare, comitetul de selectie a mai ales doua trupe cu mai putina experienta in acest domeniu, pentru a-i ghida intr-o posibila cariera de teatru sau doar pentru a le da oportunitatea de a avea o experienta mai elaborata din acest punct de vedere, si anume, Encore (Bicaz), iar cealalta The Freestylers (Buzias).

Asteptam ca pana la sfarsitul lunii martie sa avem confirmari ale juriului. Aceste personalitati sunt urmatoarele:

Maia Morgenstern, Bebe Cotimanis, Marcel Iures, Marius Florea Vizante, Alexandru Potocean, Coca Bloos, Mihaela Ularu, Cezara Popovici.

Lista de traineri ii contine pe urmatorii studenti, absolventi sau tineri cu experienta in teatru:

Erwin Simsensohn - trainer pe regie cu coordonatorii trupelor, Alex Pavel, Andrei Merchia, Vlad Spilca, Victoria Raileanu, Mircea Postelnicu, Bogdan Untila, Andrei Cococeanu, Stefan Huluba, Ana Maria Irimia, Raluca Ghervan, Alexandru Mazgareanu, Adrian Nicolae, Ana Ularu, Vasile Flutur.

Mai multe detalii pe www.at4t.ro