Scolaresti la Carturesti - targ de tot ce iti trebuie la scoala

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
181

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scolaresti la Carturesti

targ de tot ce iti trebuie la scoala

25 august - 30 septembrie


Stim ca elevilor le plac vacantele lungi, in care au timp berechet sa se joace si sa citeasca tot ce le pica in mana, fara lectii sau lecturi obligatorii. Cui nu-i plac? Dar nici reinceperea scolii nu e un motiv sa le strice buna dispozitie. In septembrie e loc de planuri, de revederi si imprieteniri, de ghiozdane si rechizite noi noute, carti abia scoase din tipar, de descoperit materii si profesorii care stiu cum sa predea pentru a-ti starni interesul. E un fel de 1 ianuarie in care iti propui sa te schimbi, sa inveti mai bine, faci alegeri pentru viitor, te gandesti la un liceu sau o facultate, la primul tau job.


In toata aventura asta in care urmeaza sa porneasca peste cateva zile, elevii au nevoie de ajutoare - unelte, arme, obiecte magice -, precum personajele din basme. Ghiozdanul ca o ranita de soldat, penarul impodobit cu imaginea eroului preferat din filme sau desene animate, stiloul de scris frumos, guma de sters greselile, rigla pentru paralelipipede complicate, compasul pentru cercuri perfecte - toate ii vor insoti si ii vor ajuta sa imblanzeasca, sa cucereasca si sa stapaneasca matematica, romana, geografia, fizica si restul disciplinelor din orar.


De aceea ne-am asigurat ca vor gasi la Carturesti cele mai bune si mai frumoase ghiozdane si rucsacuri, obiecte de scris, desenat si pictat, rechizite, caiete si agende, blocuri de desen. Avem peste 1000 de manuale si caiete auxiliare, culegeri, carti din bibliografia scolara, atlase, caiete si indrumatoare pentru gradinita, ciclu primar, gimnazial si liceal, dictionare, ghiduri de conversatie, jocuri logice, de memorie si inteligenta, perspicacitate, concentrare, materiale de studiu in si pentru limba engleza destinate elevilor si profesorilor de la edituri renumite ca Macmillan, Cambridge sau Oxford University.


targ de tot ce itii trebuie la scoala


Targul de „tot ce iti trebuie la scoala" tine pana in 30 septembrie, iar la cumparaturi mai mari de 100 de lei beneficiati de un discount de 10%. Cei care nu au un Carturesti in oras gasesc oferta noastra de manuale si rechizite si discounturi speciale in libaria online. (www.carturesti.ro).