Pornirea unei afaceri cu Business StartUp

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pornirea unei afaceri cu Business StartUp


AIESEC Timisoara propune tinerilor un proiect international de pregatire in domeniul antreprenoriatului. Deschiderea cu tema O poveste de succes va avea loc pe zece aprilie 2008 in amfiteatrul A02 al Universitati de Vest Timisoara.

Avantajele acestui proiect sunt sesiunile cu specialisti la conferinta de pregatire tinuta in statiunea Geoagiu Bai, hotel Alexandra. Urmeaza punerea in aplicare a teoriei, in cadrul unui concurs de planuri de afaceri. Echipele care lucreaza la planurile de afaceri vor beneficia de trei intalniri de consiliere cu specialisti care le vor da participantilor ocazia sa arunce o privire in lumea afacerilor de succes.

AIESEC Timisoara da posibilitatea studentilor sa aplice pana pe sase aprilie la proiectul Business StartUp. Formularul poate fi gasit la standurile prezente in Universitatea de Vest si Universitatea Politehnica Timisoara, zilnic intre 09.30 si 16.30. Puteti descarca formularul si de pe site-ul AIESEC Timisoara: www.aiesectm.ro.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca una dintre cele mai mari organizatii de tineri, la nivel global, cu o experienta de 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sucursale in orase cheie. In 2008, AIESEC Timisoara sarbatoreste 15 ani de activitate.

Pentru alte informatii care au legatura cu AIESEC Timisoara sau activitatile organizatiei va rugam sa va adresati lui Adrian Dobre, telefon: 0744 375 340 sau prin e-mail la adriand@aiesec.net.