Pete Tong

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

DescrierePete Tong
15 noiembrie 2008 - Kristal Club


Kristal Glam Club il aduce sambata, 15 Noiembrie 2008, intr-un eveniment de exceptie pe legendarul PETE TONG!

Pentru cei care in ultimile luni au ascultat in fiecare vineri, intre orele 20.00 si 22.00, emisiunea artistului, "Essential Selection", transmisa in Romania de catre One FM (100.6 fm), a venit in sfarsit momentul mult asteptat. Pete Tong vine in Romania, 15 Noiembrie 2008, in Kristal Glam Club!

Pete Tong nu este un dj care sa se incadreze intr-o anumita categorie.. Mixeaza pe suport electronic genuri diferite, cum ar fi funk, groove, soft trance, electro etc.

Dj-ul britanic este considerat a fi "comoara nationala" de catre conationalii sai. Unele articole mai haioase spun despre numele de familie al lui Pete, respectiv Tong, ca face parte din vocabularul zilnic. De exemplu a spune "It's all gone Pete Tong", denumirea filmului produs de artist, in care si joaca, inseamna de fapt ca ceva nu a mers bine.

In realitate lucrurile merg de fapt chiar foarte bine pentru legenda britanica, care pe langa emisiunea care l-a facut faimos, "Essential Selection", transmisa de catre BBC Radio 1, produce foarte multa muzica, chiar si coloane sonore pentru cinematografie, si colaboreaza cu cei mai mari artisti, cantareti si dj-i.

Pret bilete: 53 RON

Mai multe detaliipe TicketPoint.ro