Nucleonyx - Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
118

Voteaza & Distribuie

Descriere
DIN DRAGOSTE PENTRU MUZICA SI DIN RESPECT PENTRU PUBLIC


Anul 2008 va continua seria evenimentelor de muzica electronica HOUSE PARADE, TRANCE VIBRATIONS, FUTURE MASK, noutatea fiind lansarea in Romania a unor noi concepte si anume NUCLEONYX si HARD FORCE.Primul eveniment al anului 2008, organizat de Compania Anpora poarta numele de NUCLEONYX si se va desfasura in data de 8 martie la Expovest - Timisoara, iar cei care se vor asigura ca atmosfera sa fie pe masura sunt Blank & Jones, Benjamin Bates, DJ Jean, Scot Project, MC GEE. Ineditul evenimentului porneste chiar de aici, de la line-up, deoarece acesti artisti sunt in premiera in Timisoara iar Scot Project si DJ Jean sunt in premiera absoluta in Romania.
Ideea acestui eveniment a plecat de la nucleon, contopire, fecundatie. Muzica trece printr-o metamorfozare continua, provocarea pentru organizatori fiind aceea de a gasi mereu concepte noi si abordari ale genului muzicii electronice.
Organizatorii pregatesc in premiera nationala absoluta prima scena rotativa 3D care amplasata fiind chiar in mijloc, poate fi vizualizata din orice unghi al locatiei. La evenimentul NUCLEONYX din 8 martie 2008, muzica dance va invada publicul de pe scena 3D, creand o atmosfera aparte.
Amenajarea interioara deosebita va completa ideea de baza a concertului, culorile fiind alese cu mare grija. Lasere, lumini, surprize pe parcursul intregului concert, multa culoare si mai ales o explozie de bucurie. Data de 8 martie a fost aleasa special de organizatori fiind corelata cu ziua in care atentia si atractia trebuie indreptata catre sexul frumos.Bilete la evenimentul NUCLEONYX se vor putea cumpara incepand cu data de 13 februarie 2008 iar pentru celelalte zone ale tarii, biletele sunt disponibile incepand cu 19 februarie 2008.
Pretul unui bilet este 48 RON si se poate achizitiona numai prin:


- reteaua de magazine Diverta


- www.ticketpoint.ro


- www.bilete.roFiti alaturi de noi de 8 martie pentru a savura impreuna momente unice care cu siguranta vor fi de neuitat !
Informatii suplimentare se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.nucleonyx.eu