Noblesse Oblige din nou in Romania

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
94

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa succesul din 2006, duo’ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania pe 6 noiembrie pentru un concert extravagant!

In deschidere, va canta Mes Quins trupa bucuresteana de synth-pop formata in 2008 din Silviu Gherman si Ovidiu Chihaia (fost membru Hotel Fetish, Pure, Guillotines) si Ovidiu Rusu.Evenimentul va avea loc in cel mai frecventat club de indie/alternative din Bucuresti – Club Control, str. Academiei 19. Accesul publicului se face incepand cu ora 21:00, iar dupa terminarea concertelor, artistii vor ramane la after-party, pentru poze si autografe cu fanii. Atmosfera va fi intretinuta de Cliza, ce se va ocupa de selectia muzicala.Biletele in valoare de 20 Ron se gasesc incepand cu 10 august in clubul Control (Str. Academiei nr. 19) si in cadrul Lux Noctis Party, in fiecare sambata - The Corner Club (Str. Visarion 25).


Noblesse Oblige este o trupa ex-londoneza acum berlineza, ce s-a format in 2004 si ii are in componenta pe neamtul Sebastian Lee Philipp (compozitor / producator) si frantuzoaica Valerie Renay (actrita si compozitoare).Desi au lansat doar 2 albume pana in prezent ("Privilege Entails Responsibility" - 2006 si "In Exile" - 2008), duo-ul a castigat repede teren pe piata muzicii underground, reusind in scurt timp de la lansarea single-urilor Bitch si Daddy (don’t touch me there) sa "cucereasca" cluburile indie din Europa. In scurta lor cariera muzicala, Noblesse Oblige au cantat alaturi de trupe de renume ca Dresden Dolls, Vive La Fete sau Patti Smith.
Trupa nu poate fi incadrata intr-un singur gen muzical, ea abordand un mix de disco punk, electro, pop si sunete exotice, tribale. Fiecare piesa difera de cealalta, transpunandu-te de fiecare data intr-o cu totul alta stare.


www.noblesseoblige.co.uk


www.myspace.com/noblessoblige