Modexpo

Modexpo

Detalii

Web
www.modexpo.ro
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1151

Voteaza & Distribuie

Descriere

MODEXPO 2014
Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii
A XXI-a editie a MODEXPO va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, in Pavilionul C5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, fiind o expozitie de contractare si vanzare, dedicata specialistilor, cat si publicului larg.

MODEXPO isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din Romania, reprezentand platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. La editia din acest an vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie din colectiile toamna-iarna 2014 si primavara-vara 2015, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii in tendintele toamnei, dar si echipamente pentru industria usoara.

Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO doreste sa sprijine companiile care activeaza in industria usoara, facilitand descoperirea si patrunderea pe noi piete de desfacere.

Pentru ca ne dorim ca Romexpo sa devina, timp de patru zile, un spatiu dedicat modei si frumusetii, in aceeasi perioada cu MODEXPO 2014 vor avea loc COSMETICS BEAUTY HAIR, Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, WELLNESS SHOW – Expozitia de fitness, Spa, nutritie si ingrijire corporala si Targul de nunti GHIDUL MIRESEI.