Miss Marinarul 2011 la Bacau

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
187

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri 09 Septembrie, Club Marinarul din Bacau gazduieste prima editie "MISS MARINARUL 2011". La eveniment vor fi prezenti personalitati din lumea modei, designeri, modele, iar printre invitati se vor regasi cei doi concurenti de la show-ul de televiziune "BURLACITA", modelul Andrei Dumitriu si Alin "Scafandrul" care vor fi prezentatorii acestui eveniment impreuna cu Alexandra Dospinescu, Vj Zara (Music Channel) si travestitii de la "Las Troias", iar responsabilul cu muzica va fi Dj Pascal.
Miss Marinarul 2011


Miss Marinarul 2011
Participantele vor trebui sa defileze in lenjerii intime, rochii de seara si vor fi supuse unei probe de creativitate in care vor trebui sa isi demonstreze abilitatile de, "designer" si sa creeze costume de marinarite dar si alte probe supriza.


Juriul format din reprezentanti ai partenerilor evenimentului, va fi condus de LIVIU VARCIU cel care va si desemna castigatoarea primei editii "MISS MARINARUL".


Premiile puse in joc sunt in valoare de mii de euro, o vacanta in Cipru, un contract cu o agentie de modeling recunoscuta, sedinte foto si multe altele.