J

Detalii

Categorie
Filme
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Descriere

Festivalul International de Film NexT este cel mai mare eveniment de scurtmetraj din tara, ajuns la cea de-a sasea editie care a va avea loc in Bucuresti, in perioada 28 martie -1 aprilie.


Vino la J\'ai Bistrot in perioada 18-25 martie 2012, spune-ne care este filmul tau preferat și de ce și caștiga invitația VIP pentru doua persoane la festival.
J’ai Bistrot si Festivalul International de Film NexT te trimit la film


J’ai Bistrot si Festivalul International de Film NexT te trimit la film
Transportul și cazarea sunt asigurate de J\'ai Bistrot, detalii pe: www.facebook.com/jaibistrot.


Ca in fiecare an, agenda NexT cuprinde un program de competitie puternic si sectiunile traditionale ale festivalului: Semaine internationale de la critique (sectiune paralela a Festivalului de Film de la Cannes), Short Matters (scurtmetrajele nominalizate la Oscarurile Europene), Festival Friends/Prietenii Festivalului – prezentat de HBO, Si ei au fost NexT Generation, Oscars Night revine si anul acesta la NexT cu scurtmetrajele nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film si nu in ultimul rand, Cristi & Otto (program dedicat filmelor realizate de regizorul Cristian Nemescu si sound-designer-ul Andrei Toncu). Publicul cel mai tanar va fi asteptat la programul NexT Kids cu o serie de surprize si filme selectionate special pentru ei.


Festivalul International de Film NexT se desfasoara si in 2012 sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei. Activitatile Societatii Culturale NexT se incadreaza in "Viziunea pe 30 de ani pentru Romania" a Casei Regale.


Festivalul International de Film NexT beneficiaza si in acest an de sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Ministerului Culturii si Patrimoniului National, si al Institutului Cultural Roman.


Proiectii speciale in cadrul Festivalului International de Film NexT in sufrageria J’ai Bistrot


Vineri, 30.03.2012


ora 19.00 - MARILENA DE LA P7Sambata, 31.03.2012


ora 18.00 - ALINUTA, KITSCHITOARELE. 2 FM, MIHAI ȘI CRISTINA, REMIZA, POVESTE LA SCARA C & LAMPA CU CACIULA